Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEFIROS Powder Brush Red Wood 1

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEFIROS Powder Brush Red Wood 1

Štetec na púder SEFIROS Powder Brush Red Wood 1 zaisťuje bezchybnú a jednotnú aplikáciu líčidiel. Patrí do radu pre profesionálne líčenie Sefiros Red Wood. Je vyrobený z jemných syntetických vlákien, ktoré sú ale dostatočne pevné k perfektnému naneseniu líčidiel. Na pleti zanecháva len nevyhnutné množstvo púdru, takže mejkap pôsobí veľmi prirodzene a súčasne tak znižuje spotrebu púdru. Svojím dokonale zaguľateným tvarom umožňuje jednoduché nalíčenie kontúr a záhybov tváre, a to bez ostrých prechodov.

Štetec na púder SEFIROS Powder Brush Red Wood 1 má dokonalý dizajn, kombinácia červenohnedej drevenej rukoväte vhodne kontrastuje s matnou striebornou kovovou sponou, ktorá drží štetiny pohromade. Ľahko sa udržiava a v prípade potreby ho stačí umyť v teplej vode s trochou mydla. Po čistení je dôležité nechať štetec dôkladne voľne vyschnúť. Dostáva sa vám do rúk luxusný a pritom praktický štetec na púder, ktorý bude spoľahlivý pomocník pri vašom každodennom líčení. Vyskúšajte tento výrobok, ktorý celkom určite splní vaše požiadavky a očakávania.
Typ:
Štetec na aplikáciu púdru na tvár.
Použitie:
Aplikujte púder pomocou štetca na tvár rovnomernými ťahmi do požadovaného výsledku.
Rozmer:
Dĺžka 22,5 cm

Parametre a špecifikácia

Typ štetca

Typ štetca Na púder

Typ štetín

Materiál štetín Syntetické
Tvar štetín Okrúhly

Typ rukoväti

Materiál rukoväti Drevo

Dĺžka štetca

Dĺžka štetca 22,5 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Vegan
Kód:  KSPO124
Produktové číslo:  4007515190239

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17