Obnoviť stránku

SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood

Štetec SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood určený na nanášanie očných tieňov vám zaistí ich rýchlu a bezchybnú aplikáciu. Patrí do radu pre profesionálne líčenie Sefiros Red Wood a je vyrobený zo syntetických high-tech vlákien, ktoré sú extrémne jemné, no napriek tomu silné. Štetec má kratšie štetinky než bežné štetce, a tak zaistí rovnomernejšie nanesenie tieňov na celé viečko, prípadne s ním vytvoríte jemnejšiu modernú linku. Pohodlne sa drží v ruke a zabezpečuje dokonalý výsledok. Jemné štetiny zabraňujú podráždeniu pleti.

Štetec na nanášanie očných tieňov SEFIROS Eyeshadow Brush Short Red Wood má dokonalý dizajn, kombinácia červenohnedej drevenej rukoväte vhodne kontrastuje s matnou striebornou sponou z kovu, ktorá drží štetiny pohromade. Ľahko sa udržiava, v prípade potreby ho stačí umyť v teplej vode s trochou mydla. Po umytí je dôležité nechať štetec dôkladne voľne vyschnúť. Dostáva sa vám do rúk luxusný a pritom praktický štetec na nanášanie očných tieňov, ktorý bude spoľahlivý pomocník pri vašom každodennom líčení. Vyskúšajte tento výrobok, ktorý celkom určite splní vaše požiadavky a očakávania.
Typ:
Štetec na aplikáciu očných tieňov.
Použitie:
Aplikujte štetcom očné tiene podľa vášho vkusu a potreby. Môžete vytvoriť len slabú linku pre denné líčenie alebo vyplniť celé očné viečko pre večerné alebo slávnostné líčenie.
Rozmer:
Dĺžka 17 cm

Parametre a špecifikácia

Typ štetca

Typ štetca Na očné tiene

Typ štetín

Materiál štetín Syntetické
Tvar štetín Plochý

Typ rukoväti

Materiál rukoväti Drevo

Dĺžka štetca

Dĺžka štetca 17 cm
Kód:  KSPO128
Produktové číslo:  4007515190307

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17