Obnoviť stránku

SEBASTIAN Texturizer 150 ml

4,4 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEBASTIAN Texturizer 150 ml

Tekutý gél SEBASTIAN Texturizer pre pružnosť a objem je prípravok, ktorý dodáva pružnosť vlasovej štruktúre a posilňuje ju pre lepšiu definíciu prameňov. Pšeničné a sójové proteíny posilňujú každý jednotlivý prameň rovných aj vlnitých vlasov a pomocou novo získanej pružnosti dodávajú celému účesu objem a energiu. Po použití budú vlasy zdravšie a krajšie, s prirodzenou pružnosťou a zväčšeným objemom. Budú voňať jemnou, nevtieravou vôňou.


Aktívne látky:
Pšeničné a sójové proteíny posilňujú vlasy.
Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.
Použitie:
Naneste na vlhké vlasy. Nechajte vyschnúť alebo použite difuzér na zvýraznenie prírodných vĺn. 
Objem:
150 ml

Zloženie:
Water/EAU, Methyl Gluceth-10, Glycerin, Hydroxypropyl Guar Hydroxy-Propyltrimonium Chloride, Hydroxyethyl Cellulose, Polysorbate 20, Hydrolyzed Soy Protein, Imidazouli Dinyl Urea, Methylparaben, Panthenol, Methyl Gluceth-20, Fragrance/Parfum, Propylparaben, Disodium EDTA, Amodimethicone, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Tetrasodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclomethicone, Trideceth-12, Orange 4, Cetrimonium Chloride, Ext, Violet 2, Hamamelis Virginana (Wtch Hazel) Water, Hamamelis Virginana (Wtch Hazel) Extract, Chamomillla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glucose, Lactic Acid, Caramel.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Objem, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL0505
Produktové číslo:  4015600055592

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12