Obnoviť stránku

SEBASTIAN PROFESSIONAL Thickefy Foam penové tužidlo na objem a spevnenie vlasov 190 ml

16,42 €

SEBASTIAN PROFESSIONAL Thickefy Foam penové tužidlo na objem a spevnenie vlasov 190 ml

Ak hľadáte prípravok, ktorý zaistí dokonale upravený a perfektne tvarovaný účes, poteší vás tužidlo na vlasy SEBASTIAN PROFESSIONAL. Vytvorte si svoj jedinečný look, ktorý vydrží celý deň. Tužidlo sa ľahko nanáša, zanecháva peknú vôňu a poskytne vám strednú fixáciu. Jeho zloženie a parfumácia sú prispôsobené špeciálne pre ženy. Pomáha chrániť vlasy pred poškodením teplom počas fénovania alebo žehlenia, čím výrazne znižuje riziko poškodenia vlasov. Zvyšuje aj objem vlasov, vďaka čomu pôsobí účes plnším a bohatším dojmom. Objem balenia je 190 ml. Užite si dokonalý look s vlasovým tužidlom pre profesionálov SEBASTIAN PROFESSIONAL a tvorte unikátne účesy, ktoré vyjadria váš štýl!

Kľúčové prednosti tužidla na vlasy SEBASTIAN PROFESSIONAL Thickefy Foam penové tužidlo na objem a spevnenie vlasov 190 ml

  • Tužidlo na vlasy pre ženy SEBASTIAN PROFESSIONAL bude vašim pomocníkom pri tvorbe účesov
  • Pohodlne sa používa
  • Hodí sa pre ženy
  • Ponúkané tužidlo sa vyznačuje strednou fixáciou
  • Chráni vlasy pred fénovaním
  • Účes perfektne spevní
  • Dodáva účesu objem
  • Chráni vlasy pred tepelným poškodením
  • Označenie výrobku: profesionálne
  • Vlasové tužidlo SEBASTIAN PROFESSIONAL obsahuje 190 ml

Ľahký a voľný účes bez pocitu zlepenia

Už nikdy nebudete musieť trpieť zlepenými a neprirodzenými vlasmi. Kvalitné tužidlo na vlasy SEBASTIAN PROFESSIONAL ponúka vlasom elasticitu bez toho, aby stvrdli alebo vyzerali mastne. Vďaka vynikajúcej fixácii si môžete byť istí, že váš účes vydrží celý deň. Vlasové tužidlo SEBASTIAN PROFESSIONAL vám umožní experimentovať s rôznymi účesmi.

Tužidlo SEBASTIAN PROFESSIONAL je prispôsobené pre vlasy:

jemné

Zloženie

Water / Aqua / Eau, pvp, Phenoxyethanol, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Metylparabén, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium Edta, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Fragrance / Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Benzyl Benzoate, Polyaminopropyl Biguanide

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Fénovaním

Účinok

Účinok Objem, Termoochrana, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 190 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  BRmisc0292
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HSBPRWXN112387

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17