Obnoviť stránku

SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre 150 ml

SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre 150 ml

Dodajte suchým, krepatým a chemicky ošetreným vlasom potrebnú hydratáciu a výživu. Hydratačná a regeneračná maska SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre sa o vlasy intenzívne stará a oživuje ich prirodzenú krásu. Uhasí smäd suchých vlasov a doplní vlasové vlákna, ktorým tak navráti zdravie, mladistvý vzhľad a plný objem. Maska SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre zanecháva vlasy hodvábne hebké, žiarivo lesklé a poddajné. Je vhodná aj na farbené vlasy.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre

  • Maska SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre dodáva vlasom potrebnú hydratáciu a výživu
  • Je vhodná pre suché, krepaté a chemicky ošetrené vlasy
  • Navracia vlasom zdravie, krásu a mladistvý vzhľad
  • Maska SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre zanecháva vlasy hodvábne hebké a lesklé
  • Úprava vlasov je po použití masky oveľa jednoduchšia

Použitie:
Aplikujte na umyté a uterákom vysušené vlasy a vmasírujte do dĺžok i končekov. Nechajte pôsobiť 5 minút, potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Panthenol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Oleyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, Methylparaben, PEG-2M, Propylparaben, EDTA, Polysorbate 60, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Silica, CI 19140/ Yellow 5, BHT, CI 17200/Red 33, CI 42090/Blue


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Typ

Typ Maska
Kód:  KSVL3788
Produktové číslo:  8005610591162

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17