Obnoviť stránku

SEBASTIAN Hydre Moisturizing Shampoo 250 ml

5 2 hodnotení

SEBASTIAN Hydre Moisturizing Shampoo 250 ml

Šampón pre dokonalý lesk SEBASTIAN Hydre Moisturizing Shampoo je šampón, ktorý pre jeho špičkovú kvalitu v starostlivosti o vlasy používajú vlasoví stylisti aj holywoodske hviezdy. Tento vysoko výživný šampón je určený pre každého, kto považuje zdravé vlasy a svoj účes za odraz svojej individuality a požaduje špičkovú kvalitu a inováciu v starostlivosti o svoje vlasy. Tento šampón posilňuje unavené vlasy a dodáva im energiu, vitalitu a lesk. Obsahuje látky, ktoré zabezpečujú dostatočnú hydratáciu pre suché vlasy. Chráni vlasy pred škodlivými vplyvmi prostredia.
Použitie:
Vmasírujte jemne do mokrých vlasov. Šampón vytvorí bohatú penu, ktorá zmyje všetky nečistoty. Potom vlasy dôkladne opláchnite.
Typ vlasov:
Šampón je vhodný na suché a chemicky ošetrené vlasy.
Objem:
250 ml

Zloženie:
Water (Aqua/Eau), Ammonium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl sulphate, Glycol Distearate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Cocamide MEA, Fragrance (Parfum), Polyquaternium-10, Sodium Citrate, DMDM Hydatoin, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Linalool, PEG-7M, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Citronellol, Sodium Chloride, Hydrolyzed Silk, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Propylene Glycol, Ammonium Xylenesulfonate, Astragalus Gummifer Gum.
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL0523
Produktové číslo:  8005610593333

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18