Obnoviť stránku

SEBASTIAN Hydre Moisturizing Conditioner 250 ml

4,0 2 hodnotení

SEBASTIAN Hydre Moisturizing Conditioner 250 ml

SEBASTIAN Hydre Moisturizing Conditioner je luxusný hydratačný kondicionér, ktorý je špeciálne vyvinutý pre všetky typy suchých a chemicky poškodených vlasov. Tento unikátny kondicionér poskytuje okamžitú dávku hĺbkovej hydratácie a výživy, účinne vlasy regeneruje, zamedzuje lámavosti a krepaceniu, zanecháva ich silné, pružné a oslnivo lesklé. Dodáva vlasom na živosti, plnosti a objeme, uľahčuje následnú úpravu a rozčesávanie.
Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, nechajte krátko pôsobiť, potom opláchnite vodou.
Účinky:
Výsledkom používania sú oživené, účinne hydratované, nekrepatície sa vlasy, ktoré sú zdravé, hebké, jemné na dotyk a septembra sviežim leskom.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy suchých a chemicky poškodených vlasov.Obsah: 250 ml


Zloženie:
Water (Aqua/Eau), Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glutamic Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Fragrance (Parfum), Methylparaben, Propylparaben, EDTA, Linalool, Sodium Chloride, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Cyclomethicone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carbozaldehyde, Hydrolyzed Silk, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclotetrasiloxane, Propylene Glycol, Astragalus Gummifer Gum
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Objem, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL0533
Produktové číslo:  3614229210484

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13