Obnoviť stránku

SEBAMED Umývacia emulzia na tvár a telo olivová 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEBAMED Umývacia emulzia na tvár a telo olivová 200 ml

Umývacia emulzia špeciálne vyvinutá pre normálnu až mastnú pokožku tváre aj celého tela. Veľmi jemné zloženie zaisťuje maximálnu znášanlivosť pokožky a upevňuje jej odolnosť. Hodnota pH prípravku je 5,5, vďaka čomu podporuje vývoj prirodzeného kyslého plášťa pokožky. Emulzia je preto vhodná na každodenné použitie.

Tekuté mydlo na tvár a telo obsahuje olivový olej, pantenol a zložku na báze rastlinného škrobu, ktoré spolu s inovovanou čistiacou formulou pôsobia proti podráždeniu, strate lipidov a vysúšaniu pokožky. Pokožka je dokonale hydratovaná a vyživovaná. Emulzia komplexne prispieva k jemnosti a hebkosti pleti a na povrchu pokožky vytvára hodvábny film, ktorý bráni stratám vody a chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

Emulzia sa odporúča aj pre citlivú a problematickú pokožku, rovnako ako na podpornú terapiu na umývanie pokožky pri kožných ochoreniach. Je vhodná aj na pleť, ktorá neznesie klasické mydlo.

Kód:  TM200
Produktové číslo:  4103040912039

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14