Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEBAMED Detský extra jemný krém 200 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,49 €

SEBAMED Detský extra jemný krém 200 ml

Detský jemný krém od preslávenej značky Sebamed je bohatý na pantenol, alantoín a harmančekový extrakt. Podporuje obnovu prirodzeného ochranného plášťa pokožky s pH 5,5, ktoré je prirodzené zdravej pokožke. Slúži ako výborná ochrana proti mrazivému počasiu. Unikátny krém je klinicky testovaný. Účinne predchádza vzniku zaparenín od detských plienok a hojí podráždenú pokožku. Je obľúbený aj vďaka jeho ľahkému nanášaniu a vstrebávaniu. Krém je vhodný pre suchú a citlivú pokožku. Výrobok sa aplikuje najmä po kúpeli. Neobsahuje formaldehyd, nitrosamín, dioxín, zlúčeniny nitro-mochus ani pridané farbivá. Doprajte svojim deťom tú najlepšiu starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • obsahuje pantenol, alantoín a harmančekový extrakt
  • pre normálnu, citlivú pleť
  • klinicky testovaný
  • upokojuje podráždenú pokožku
  • chráni pred mrazom
  • 200 ml
  • podporuje obnovu ochranného plášťa pokožky
  • neobsahuje formaldehyd, nitrosamín, dioxín, zlúčeniny nitro-mochus ani pridané farbivá

Zloženie

Aqua, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Hydroxyoctacosanyl Hydroxystearates, PEG-45/Dodecyl Glycol Copolymer, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Copolymer, Sodium Lactate, Panthenol, Allantoin, Chamomilla recutita extract, Xanthan Gum, Parfum, Phenoxyethanol, Alcohol


Receptury všech produktů sebamed jsou pravidelně upravovány na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Uvedené složení odpovídá současnému stavu výroby a může se lišit od složení uvedeném na obalu.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Upokojujúci

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ pokožky Atopická, Citlivá (sensitive), Dojčenská, Detská

Účinné látky

Účinné látky Výťažok z harmančeka

Typ produktu

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Po kúpeli, Proti zapareninám

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna, Citlivá (sensitive), Dojčenská, Detská

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním
Kód:  DKO137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4103040116215
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01