Obnoviť stránku

SEBAMED Detský penový kúpeľ 200 ml

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

SEBAMED Detský penový kúpeľ 200 ml

Pena do kúpeľa špeciálne vyvinutá pre citlivú detskú pokožku. Veľmi jemné zloženie zaisťuje maximálnu znášanlivosť kože a upevňuje jej odolnosť. Hodnota pH prípravku je 5,5, vďaka čomu podporuje vývoj prirodzeného kyslého plášťa pokožky.

Prípravok neobsahuje farbivá, mydlo ani alkalické zložky, vďaka čomu blahodarne pôsobí na obranyschopnosť pokožky, jej hydratáciu aj výživu. Sacharidový tenzidový komplex zaisťuje veľmi šetrné a jemné umývanie a chráni pokožku pred vysušením. Zloženie obohatené o extrakty z liečivých rastlín pokožku upokojujú, hydratujú a chránia citlivú pleť pred podráždením a zanietením. Prírodné hydratačné zložky chránia pleť pred vysušením.

Penu do kúpeľa je možné použiť na umývanie novorodencov, ktorí ešte nemajú zahojený pupok. Svojím zložením nedráždi sliznice, kúpanie sa tak zaobíde bez zbytočných sĺz. Kúpanie novorodencov a malých detí vo vani plnej peny pozitívne pôsobí na ich zmysly a stáva sa radostnou súčasťou večerných rituálov pre pokojnejší a pevnejší spánok vašich detí.

Zloženie

Aqua, Laureth-6 Carboxylic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Polysorbate 20, Laureth-2, Chamomilla recutita flower extract, Sodium Lactate, PEG-150 Distearate, Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

Receptury všech produktů sebamed jsou pravidelně upravovány na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Uvedené složení odpovídá současnému stavu výroby a může se lišit od složení uvedeném na obalu.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Upokojujúci, Hydratačný

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Typ

Typ pokožky Dojčenská, Detská

Objem

Objem 200 ml
Kód:  DKO134
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4103040113924

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07