Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEA OF SPA Osviežujúci krém na nohy 150 ml

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEA OF SPA Osviežujúci krém na nohy 150 ml

Sea of spa Osviežujúci krém na nohy je vysoko účinný krém, ktorý obsahuje mimoriadne kvalitné minerály z Mŕtveho mora, ktoré regenerujú bunkovú štruktúru pokožky, vyživujú ju, hydratujú a upokojujú. Aktívne hydratačné a vyživujúce zložky so zvýšeným obsahom magnézia výrazne zlepšujú stav pokožky na chodidlách a pätách, ktorá je toľko namáhaná. Priaznivo pôsobí na suchú, drsnú a popraskanú pokožku aj na prípadné opuchy. Obsahuje tiež dezodoranty zabraňujúce poteniu nôh, s ktorým denne mnoho z nás bojuje. Ľahko a rýchlo sa tento krém vstrebe a zanechá dlhodobý pocit uvoľnenia. Doprajte svojim nohám starostlivosť, ktorú si zaslúžia!

Aktívne ingrediencie: okrem minerálnych olejov a morskej soli obsahuje krém tiež výťažok z gaštanu konského (Aesculus hippocastanum), ktorý má preukázateľné účinky v starostlivosti o pokožku chodidiel a nôh. Aktívne látky získané z gaštanu majú zosilňujúci účinok na žilové steny a zvyšujú ich pružnosť, zároveň pôsobia protizápalovo a urýchľujú vstrebávanie opuchov. Klinické štúdie preukazujú účinnosť na tzv. "tažké nohy", nočné kŕče v nohách. Taktiež tlmí svrbenie rôznych foriem ekzémov. Urýchľuje vstrebávanie krvných podliatin a modrín.
Použitie:
Aplikujte po kúpeli na pokožku nôh a pozvoľna vmasírujte až do úplného vstrebania.
Objem:
150 m

Zloženie:
Water(Aqua),Cetyl Alcohol,Mineral Oil,Isopropyl Myristate,Cocos Nucifera(Coconut)Oil,Glyceryl Stearate SE,Glycerin,Parafin,Petralatium,Dimethicone,Stearic Acid,Cetearyl Alcohol&Sodium Lauryl Sulfate&Sodium Cetearyl Sulfate,Ceteareth-20,Methylisothiazolinone&Iodopropynyl Butylcarbamate&Propylene Glycol,Triethanolamine,Mentha Piperita(Peppermint)Oil,Maris Sal(Dead Sea Salt),Magnesium Chloride,Macadamia Ternifolia Seed Oil,Olea Europaea(Olive)Fruit Oil,Blue 1,Yellow 10.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém
Kód:  KSS120
Produktové číslo:  7290012934919

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19