Obnoviť stránku

SEA OF SPA Ochranný krém na ruky 150ml

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEA OF SPA Ochranný krém na ruky 150ml

Sea of spa Ochranný krém na ruky je vysoko účinný ochranný krém, ktorý obsahuje mimoriadne kvalitné minerály z Mŕtveho mora, ktoré regenerujú bunkovú štruktúru pokožky, vyživujú ju, hydratujú a zjemňujú. Krém dodáva pokožke rúk vlhkosť a pružnosť, ktorú bez použitia krému postupne počas dňa stráca a vďaka zvýšenému množstvu magnézia pokožke zaisťuje ochranu pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Po pravidelnej aplikácii bude pokožka rúk jemná a upokojená. Krém sa ľahko a rýchlo sa vstrebáva, jeho použitie je veľmi príjemné. Pre nádhernú pokožku rúk, ktoré by sme nemali zanedbávať! Dermatologicky testované a schválené.
Použitie:
Aplikujte podľa potreby na čisto umyté ruky.
Objem:
150 ml

Zloženie:
Water (Aqua),Cetyl Alcohol,Isopropyl Myristate,Glycerin,Stearic Acid,Glyceryl Stearate SE,Mineral Oil,Cetearyl Alcohol&Sodium Lauryl Sulfate&Sodium Cetearyl Sulfate,Triethanolamine,Dimethicone,Fragrance(Coumarin, Geranoil,Linalool,Benzyl Salicilate,Cinnamyl Alcohol,Citronellol,Isomethyllonone,Hydroxycitronellal,Butylphenyl Methylpropional,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde),Citric Acid,Methylisothiazolinone&Iodopropynyl Butylcarbamate&Propylene Glycol,Magnesium Chloride,Maris Sal(Dead Sea Salt),Tocopheryl Acetate,Olea Europaea(Olive)Fruit Oil,Macadamia Ternifolia Seed Oil. 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Zjemňujúci
Špecifikácia Prírodné
Rad Morský

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky
Kód:  KSS119
Produktové číslo:  7290012934902

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11