Obnoviť stránku

Sea of ??spa Maska na vlasy - morské bahno 250ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sea of ??spa Maska na vlasy - morské bahno 250ml

Maska na vlasy Sea of \u200b\u200bspa je veľmi účinná maska \u200b\u200bna vlasy a vlasovú pokožku.Obsahuje bahno z Mŕtveho mora, výťažky z liečivých bylín, silikón, olivový, mandľový a jojobový olej a vitamín E.Vďaka tomuto bohatému zloženiu táto luxusná maska \u200b\u200bvlasy nielen chránia a ošetruje, ale aj vyživuje.Maska dodáva vlasom potrebnú hydratáciu, vlasy sa po použití viac lesknú a sú hebké na dotyk.Tento jedinečný vlasový prípravok zväčší objem vašich vlasov a vlasy budú mať prirodzene zdravý vzhľad.Odporúča sa používať najmä na suché a poškodené vlasy.Maska je dermatologicky testovaná a schválená.Tento prírodný prípravok obsahuje olivový, mandľový a jojobový olej.Použité oleje priaznivo pôsobí na suchú pokožku a dodávajú jej potrebnú pružnosť a vláčnosť.Doprajte svojim vlasom luxus z prírodných zdrojov a užívajte si ich krásy!
Aktívne látky:
Bahno z Mŕtveho mora a výťažky z liečivých bylín vlasy ošetrujú.
Silikón pomáha vlasy robiť pružnejšie.
Olivový, mandľový a jojobový olej vlasy vlasovú pokožku zvláčňuje.
Vitamín E vlasy vyživuje.
Typ vlasov:
Pre suché a poškodené vlasy.
Použitie:
Naneste dostatočné množstvo masky na umyté vlasy a vmasírujte do pokožky hlavy.Nechajte pôsobiť minimálne 7-10 minút.Potom opláchnite vlažnou vodou.
Bahenné masku používajte 1-2x týždenne.Po vysušení odporúča použiť vlasové sérum alebo posilňujúce sérum na vlasy s obsahom silikónu.
Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSS123
Produktové číslo:  7290011314392

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12