Obnoviť stránku

Sea of ??spa Black Pearl Prestige G maska ??50ml

Príslušenstvo k tovaru

Sea of ??spa Black Pearl Prestige G maska ??50ml

Sea of \u200b\u200bspa Black Pearl prestige G maska \u200b\u200bje špeciálny pleťová maska, ktorá má termálne účinok . Chvíľku po aplikácii masky začnete pociťovať samovoľné zahrievanie pleti, čo napomáha otváranie pórov a lepšiemu vstrebaniu účinných látok obsiahnutých v maske. Maska sa aplikuje na čistú pokožku jemnými krúživými pohybmi po dobu asi 3 minúty a potom sa nechá pôsobiť po dobu približne 7 minút. Maska sa odstraňuje špeciálnym minerálnym kameňom zabaleným do odličovacieho obrúska. Kameň je súčasťou balenia tejto masky.
Účinné zloženie tejto masky obsahuje bahno z Mŕtveho mora s veľkým množstvom mimoriadne kvalitných minerálov a stopových prvkov, ktoré regenerujú bunkovú štruktúru pokožky. Bahenná maska \u200b\u200bje obohatená o vitamíny, prírodné oleje a rastlinné výťažky . Špeciálne zloženie masky v kombinácii s perlovým práškom pleť nielen vyživuje, ale aj upokojuje a zjemňuje. Čistí pokožku bez vysúšania a pripravuje ju pre maximálnu absorpciu vlhkosti a výživy.
Pleť je po použití zjednotená, jasná a dokonale hladká. Maska neobsahuje parabény, je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a je dermatologicky testovaná a schválená. Doprajte si dary prírody v podobe tejto luxusnej pleťovej masky a majte pleť krásnu, zdravú a dokonale ošetrenú!
Aktívne látky:
  • Bahno z Mŕtveho mora s minerálmi a stopovými prvkami pleť ošetrujú a regenerujú.
  • Vitamíny pleť ochraňujú a vyživujú. Prírodné oleje pleť zvláčňujú a zjemňujú.
  • Rastlinné výťažky pleť upokojujú a ošetrujú.
  • Perlový prášok pleť vyživuje a zjemňuje.
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Masku aplikujte na čistú pokožku jemnými krúživými pohybmi po dobu asi 3 minút, nechajte pôsobiť približne 7 minút. Potom masku odstráňte pomocou minerálneho kameňa, ktorý je súčasťou balenia. Kameň zabaľte do odličovacieho obrúska a pravidelnými ťahmi odstráňte z pokožky. Potom neomývajte, maska \u200b\u200bstále pôsobí. Následne použite sérum, denný alebo nočný krém. Maska môže byť použitá až dvakrát týždenne. Nepoužívajte v okolí očí, na citlivú alebo podráždenú pokožku a na pokožku s akné.
Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci
Kód:  KSS133
Produktové číslo:  7290012934001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04