Obnoviť stránku

Sea of ??spa Bio Marine Spevňujúci telový krém 150ml

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sea of ??spa Bio Marine Spevňujúci telový krém 150ml

Telový krém Sea of \u200b\u200bSpa Bio Marine je vhodný pre všetky typy pleti. Tento mimoriadne účinný telový krém je obohatený o kvalitné minerály z Mŕtveho mora, ktoré majú na pokožku blahodarný vplyv. Telový krém Sea of \u200b\u200bSpa Bio Marine pokožku dokonale vyživuje, hydratuje, posilňuje a dodáva jej pružnosť, vďaka čomu je pokožka znateľne pevnejšia. Pokožka je po použití tohto krému svieža, hebká a prevoňaná príjemnou vôňou, ktorá povzbudí vaše zmysly. Krém obsahuje aj ochranný faktor, ktorý ochráni Vašu pokožku pred nepriaznivými vplyvmi slnečného žiarenia. Tento telový krém bol dermatologicky testovaný a schválený.
Aktívne prírodné ingrediencie:
minerály a soľ z Mŕtveho mora, olivový olej, bambucké maslo, výťažky fík, aloe vera, bavlníka, pšeničných klíčkov, sezamových a ľanových semienok

Použitie:
Naneste na čistú pokožku celého tela, krúživými pohybmi vmasírujte a nechajte krém vstrebať.
Účinky:
Výsledkom použitia je vyživená, hydratovaná a hladká pokožka, ktorej elasticita je maximálne posilnená.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Obsah: 150 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSS111
Produktové číslo:  7290012509278

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08