Obnoviť stránku

SEA OF SPA Alternative Plus Active Eye and Decollete Cream 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEA OF SPA Alternative Plus Active Eye and Decollete Cream 50 ml

SEA OF SPA Alternative Plus Active je anti-age krém určený na ošetrenie oblasti očného okolia a dekoltu. Používateľky ocenia jemné a ľahko vstrebateľné zloženie, vďaka ktorému sa krém veľmi rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Pravidelnou aplikáciou krému získate dokonale hydratovanú pokožku. Krém eliminuje tvorbu nových vrások v oblastiach pleti s veľmi jemnou kožou, teda očné okolie, očné viečka, dekolt a krk. Unikátny komplex účinných látok vašu pleť omladí. Obsah minerálov z Mŕtveho mora, olivového oleja, borákového oleja a kyseliny hyalurónovej má pozitívne účinky na unavenú a namáhanú pleť. Denná starostlivosť SEA OF SPA Alternative Plus Active je vhodná na všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti očného krému SEA OF SPA Alternative Plus Active Eye and Decollete Cream

  • SEA OF SPA Alternative Plus Active eliminuje tvorbu vrások
  • Starostlivosť je určená na oblasť dekoltu, krku a očného okolia
  • SEA OF SPA Alternative Plus Active zanechá vašu pleť hydratovanú
  • Krém sa ľahko vstrebáva
  • SEA OF SPA Alternative Plus Active obsahuje minerály z Mŕtveho mora, olivový olej, borákový olej a kyselinu hyalurónovú
  • Denná starostlivosť je určená na všetky typy pleti

Aplikácia:
Dostatočné množstvo krému nanášajte pravidelne na oblasť dekoltu a očí.

Zloženie:
Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Cetyl Alkohol, Glycerol Stearate, Glycerin, Propylene Glykol, Decyl Oleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Ubiquinone, Peg-40 Stearate, Lanolin, Podium Hyaluronate, Hamamelis Virgniana (With Hazel) Extrakt, Sorbitan Tristearate, Allantoin, Borago Oofficinalis (Borage) Seed Oil, Methylparaben, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Propylparaben, 2-Bromo-2-Niutropropane 1,3-Diol, Propylene Glykol, BHT,Ascorbyl Palmitane, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Maris Aqua (Sea Water),Buthylphenyl Metthylpropional, Ethylpropional, Coumarin, Sloha-Isomethyl, Olive Oil, Ionone, Gerainol, Citronelol, Linalool, Benzyl Alkohol, Amyl Cinnamal, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Lifting a spevnenie
Kód:  KSPL283
Produktové číslo:  7290010673599

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02