Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SCOTTISH FINE SOAPS Sada starostlivosti o ruky – Au Lait, 2 ks

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
11,12 €
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

SCOTTISH FINE SOAPS Sada starostlivosti o ruky – Au Lait, 2 ks

Luxusnou darčekovou súpravou SCOTTISH FINE SOAPS potešíte každú ženu, ktorá dbá o upravené ruky. Súprava obsahuje jemný peeling a ošetrujúci krém na ruky. Oba prípravky obsahujú organické mlieko, ktoré má blahodárne účinky na pleť, zjemňuje ju a dodáva potrebné živiny.  Peeling potom obsahuje ricínový olej, ktorý vyživuje aj nechty. Krém s bambuckým maslom sa potom postará o mäkkú a jemnučkú kožu. Súprava SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait je dodávaná v bielo-čiernom darčekovom balení. 

Kľúčové vlastnosti sady starostlivosti o ruky SCOTTISH FINE SOAPS – Au Lait, 2 ks

  • Luxusná darčeková súprava 
  • Starostlivosť o ruky SCOTTISH FINE SOAPS s obsahom organického mlieka
  • Svieža vôňa 
  • Jemný peeling obsahuje ricínový olej 
  • Krém je obohatený o bambucké maslo
  • Set SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait je dodávaný v bielo-čiernej darčekovej škatuli 

Obsah: 
Peeling na ruky 50 ml
Krém na ruky 30 ml

Zloženie

Peeling: Aqua (Water), Glycerín, Sodium Laureth Sulfate, Glyceryl Stearate, Hydrogenovaný ricínový olej, Metyl Gluceth-20, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Carbomer, Lac (Non Fat Dry Milk), Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene.


Krém: Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olej zo sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis), Cetearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glyceryl Stearate, PEG-20 Stearate, Carbomer, Aminometyl Propanol, Lac (Non Fat Dry Milk), Etylhexylglycerín, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Krém na ruky, Telový peeling

Objem

Objem 80 ml
Kód:  VBAL8117
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5016365016346

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14