Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF SCHAUMA Carbon Force 5 400 ml

4,6 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,39 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 2,02 €/ks

SCHWARZKOPF SCHAUMA Carbon Force 5 400 ml

Šampón Schauma s 5 účinkami dôkladne čistí a odstraňuje nečistoty z vlasov. Účinné zloženie aktivuje korienky a dodáva vlasom silu a odolnosť, zvyšuje ich pevnosť a objemovú hustotu. Zmenu pocítite už po prvom použití.


PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom potrebné látky pre ich 100 % silu. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistota
  • Sila
  • Odolnosť
  • Aktivácia korienkov
  • Objemová hustota
  • Pre slabé a jemné vlasy

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne až oslabené vlasy. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožná znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Caffeine, Simmondsia chinensis seed oil, Disodium cocoamphodiacetate, Glycol distearate, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium benzoateCocamide MEA, Citric acid, Laureth-4, Parfum , hydrogenated castor oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, polyquaternium-10, Glycerín, Propylene glycol, Citronellol, CI 17200, CI 47005, CI 42090, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Poškodené

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS453
Produktové číslo:  9000101018950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09