Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF PURE COLOR 5.5 Zlatá čokoláda 60 3× ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF PURE COLOR 5.5 Zlatá čokoláda 60 3× ml

Túžite po zmene farby svojich vlasov, ale bojíte sa poškodenia? Farba na vlasy SCHWARZKOPF PURE COLOR 5.5 sa postará o krásne, zdravé a vyživené vlasy. Dostane sa rovnomerne do vlasového vlákna a zaručí tak dlhotrvajúcu farbu, lesk aj silu. Kryje dokonca aj šediny. Hydratačná technológia vo vlasoch udrží potrebnú vlahu. Obsahuje blahodarný extrakt z aloe vera a z kaktusu, ktorý sa postará o dávku vitamínu E. Jojobový olej pôsobí proti poškodeniu a vysušeniu. Farbiaci gél SCHWARZKOPF PURE COLOR nesteká a dobre sa nanáša. Výsledkom sú hebké, žiarivé vlasy plné života s nádherným farebným odtieňom.

Kľúčové vlastnosti farby na vlasy SCHWARZKOPF PURE COLOR 5.5 Zlatá čokoláda, 3× 60 ml

  • Hydratačná technológia zanechá vlasy vyživené
  • Rovnomerne preniká do vlasových vlákien
  • Dlhodobá farba zakryje aj šediny
  • Obsahuje extrakt z aloe vera, kaktusu a jojobový olej
  • Farba SCHWARZKOPF PURE COLOR sa dobre nanáša
  • Multipack 3× 60 ml

Zloženie:
Farbiaci gél: Aqua, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Xanthan Gum, Sodium Sulfitate, Coco-Glucoside, Parfum, Carbomer, Xylitylglucoside, Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sulfuric Acid, 4-Amino-m-Cresol, Anhydroxylitol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Hydroxide, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Resorcinol, Sodium Silicate, Niacinamide, 2-Methylresorcinol, Etidronic Acid, Xylitol, Polyquaternium-39, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, Glucose, Sorbitol, 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol.
Vyvíjač: Aqua, Hydrogen Peroxide, Propylene Glycol, Xhanthan Gum, Etidronic Acid, Sodium Hydroxide, 2,6-Dicarboxypyridine, Disodium Pyrosphate.
Kondicionér: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Isopropyl Myristate, Citric Acid, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Methylparaben, Parfum, Polyquaternium-37, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Lauryl Glucoside.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 180 ml

Podľa radu

Podľa radu Pure Color

Odtien

Odtieň Hnedá

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Metóda farbenia Komplexné zafarbenie
Vlastnosti a zloženie Prírodné zložky či oleje
Forma farby Gélová
Kód:  VLS891s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06