Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional Blond Me Shine Enhancing Spray Conditioner 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF Professional Blond Me Shine Enhancing Spray Conditioner 150 ml

Bezoplachový kondicionér Schwarzkopf Blond Me Shine Enhancing Spray Conditioner sa radí medzi prípravky špeciálne vyvinuté pre starostlivosť o blond vlasy. Svojim zložením a prostredníctvom zlatých pigmentov vlasy nielen chránia, ale dodáva im aj zaujímavý blond vzhľad s ešte väčším leskom a zlatým zafarbením. Kondicionér chráni vlasy proti UV slnečnému žiareniu, preto je vhodný pri ceste na dovolenku alebo pri vystavovaní vlasov slnečnému žiareniu. Je vhodný pre každodenné použitie. Doprajte svojim vlasom nádherne žiarivý lesk so spoľahlivou ochranou pred slnečným UV žiarením.
Typ vlasov:

Pre blond vlasy.
Použitie:
Pred aplikáciou prípravok dôkladne pretrepte a nastriekajte na suché vlasy. Po aplikácii vlasy neoplachujte. Je vhodný na každodenné použitie.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KSVL2335
Produktové číslo:  4045787243895
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03