Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional BC Hyaluronic Moisture Kick

SCHWARZKOPF Professional BC Hyaluronic Moisture Kick

Sú vaše vlasy bez lesku? Chýba im pružnosť? Sú krehké a ťažko sa rozčesávajú? Potom vaše vlasy potrebujú okamžitú hydratáciu. Hydratačný kondicionér BC Hyluronic Moisture kick od SCHWARZKOPF dodáva vlasom optimálnu hydratáciu a poradí si aj s veľmi vysušenými kaderami. Zlepšuje pevnosť a pružnosť, dodáva lesk a eliminuje statický náboj vlasov, ktoré sú vďaka tomu hladšie a ľahšie sa upravujú.

Kľúčové vlastnosti kondicionéru SCHWARZKOPF BC Hyaluronic Moisture Kick

  • Obsahuje kyselinu hyaluronovú známu svojou schopnosťou viazať vlhkosť
  • Kondicionér BC Hyaluronic Moisture Kick je vhodný na všetky typy vlasov
  • Vlasy sú pružnejšie, lesklejšie a ľahšie sa upravujú

Použitie:
Naneste kondicionér od strednej dĺžky vlasov smerom ku končekom. Prečešte vlasy riedkym hrebeňom. Vmasírujte produkt do vlasov. Nechajte pôsobiť dve minúty. Dôkladne vlasy opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Keratin, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Citric Acid, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum (Fragrance), Sodium Methylparaben, Polyquaternium-37, Panthenol, Dicaprylyl Carbonate, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 200 ml, 1 000 ml
Kód:  KSVL3946nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12