Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Silver Micellar 1000 ml

5 1 hodnotení

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Silver Micellar 1000 ml

Silver šampón Schwarzkopf Professional Bc Freeze Silver Micellar je intenzívny micelárny šampón, ktorý dodá krásu a vitalitu vašim vlasom. Šampón vlasy šetrne, ale zároveň efektívne čistí a hĺbkovo vyživuje vrátane vlasovej pokožky. Prípravok je vhodný na studené farebné tóny s fialovými pigmentmi. Zaručuje farbeným vlasom doteraz najväčšie priblíženie k stavu nulového blednutia farby. Vracia vlasom optimálnu hodnotu pH 4,5 a neutralizuje nechcené teplé podtóny. Doprajte svojim vlasom extra starostlivosť, pružnosť a lesk vďaka Schwarzkopf Professional BC Bonacure.

Kľúčové vlastnosti šampónu Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Silver Micellar

  • Silver micelárny šampón značky SCHWARZKOPF Professional
  • Dodáva krásu a vitalitu vašim vlasom
  • Efektívne čistí a hĺbkovo vyživuje
  • Dodáva bielym a veľmi svetlým základom lesk
  • Spevňuje vlasovú štruktúru a obnovuje ochrannú vrstvu
  • Schwarzkopf Professional na studené farebné tóny s fialovými pigmentmi

Použitie:
Naneste na vlhké vlasy, jemne vmasírujte. Nechajte pôsobiť po dobu 1 – 5 minút. Dôkladne opláchnite. Používajte denne pre intenzívny efekt. Používajte 1 – 2× týždenne na udržanie studeného tónu vlasov.

Zloženie:
Aqua(Water,Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betainne, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Panthenol, Benzophenone-4, Hydrolyzed Silk, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silesquioxane, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin,Hydrolyzed Keratin, Cocamide MEA, PEG-12 Dimethicone, Dosodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Parfum(Fragrance),PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Laureth-4 PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Acid Violet 43, PEG-14M Sodium Hydroxide, Teramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, glycol, Hexyl Salicyate, Propylene Glycol, Hexyl Salicylate, Propylene Glycol, Trideceth-5, Phenoxyethanol, Methylparaben, BCC12-Base.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Typ šampónu

Typ šampónu Silver

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 1 000 ml
Kód:  VLS1243
Produktové číslo:  4045787430059
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03