Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Repair Rescue Sérum na končeky vlasov 100 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Repair Rescue Sérum na končeky vlasov 100 ml

Potrebujete masku na vlasy, ktorá dodá všetko potrebné vašim vlasom? Potom by ste mohli oceniť masku na vlasy SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, ktorá je dodávaná v objeme 100 ml. Masku na vlasy si zamilujú ženy aj muži. Maska na vlasy je vhodná na poškodené vlasy. Je reč o bezoplachovej maske, do vlasov sa nanáša až po ich umytí a po aplikácii sa nemusí zmývať. Ak chcete mať dokonale hydratované vlasy, táto maska je stávkou na istotu. Jej zloženie dodá vašim vlasom výživu a regeneráciu.

Podstatné prednosti masky na vlasy SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Repair Rescue Sérum na končeky vlasov 100 ml

  • Vďaka tejto maske budete mať krásne a zdravé vlasy
  • Slúži na poškodené vlasy
  • Táto maska sa radí medzi bezoplachové
  • Maska poteší pánov aj dámy
  • Podieľa sa na hydratácii vlasov
  • Postará sa o výživu a regeneráciu vlasov
  • Maska na vlasy SCHWARZKOPF PROFESSIONAL má objem 100 ml

Zloženie

AQUA (WATER, EAU)*ALCOHOL DENAT.*DICAPRYLYL CARBONATE*DICAPRYLYL ETHER*POLYQUATERNIUM-37*DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE*BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*ARGININE*HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE*SOY AMINO ACIDS*WHEAT AMINO ACIDS*SERINE*THREONINE*ARGININE HCL*PARFUM (FRAGRANCE)*CETEARYL ALCOHOL*PHENOXYETHANOL*QUATERNIUM-91*CITRIC ACID*ETHYLHEXYLGLYCERIN*CETRIMONIUM METHOSULFATE*LINALOOL*LIMONENE*ISOPROPYL ALCOHOL*CITRONELLOL*BENZYL ALCOHOL*GERANIOL*ALPHA-ISOMETHYL IONONE*COUMARIN*SODIUM BENZOATE*POTASSIUM SORBATE

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Výživa

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Maska

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Výživa
Kód:  KSVL7596
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4045787723212
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07