Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SCHWARZKOPF LIVE Pastel Spray Pastel Apricot 125 ml

Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF LIVE Pastel Spray Pastel Apricot 125 ml

Čas na trochu marhúľ! Tónovacie sprej SCHWARZKOPF LIVE Pastel Spray premení odtieň vašich blond vlasov na šibalský pastelový nádych. Farba vydrží po aplikácii až tri umytia.

Kľúčové vlastnosti

  • jemný pastelový nádych
  • neničia vlasy
  • jednoduchá aplikácia vďaka spreju

Tónovací sprej sa nanáša na blond vlasy. Tón farby vlasov pred farbením môže ovplyvniť farebný výsledok. Čím svetlejšia je farba vlasov pred použitím spreja, tým viac vynikne farebný výsledok.

Obsah balenia:
1 tónovací sprej 125 ml
1 pár rukavíc
1 návod na použitie

Zloženie: Aqua, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol éter Propylene glycol, Sodium metylparabén, Lactic acid, Benzophenone-4, Hydrolyzed keratín, Sodium askorbyl phosphate, Panthenol, Niacinamide, Parfum, Cellulose gum, Etidronic acid, 3-nitro-p-hydroxyethylaminophenol, 4-amino-3-nitrofenol, Phenoxyethanol, Citronellol, Butylphenyl methylpropional Limonene, Benzyl alcohol, Coumarin, Quartz

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Podľa radu

Podľa radu LIVE Pastel Spray

Odtien

Odtieň Oranžová

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Semipermanentná

Počet umytí

Počet umytí 3
Kód:  VLS544
Produktové číslo:  9000101038835
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02