Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SCHWARZKOPF LIVE 92 Pillar Box Red 50 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF LIVE 92 Pillar Box Red 50 ml

Šokujte polopermanentnou žiarivou farbou na vlasy Schwarzkopf Live Color XXL! Vytvorte svoj jedinečný look! Polopermanentné farby sú ideálne na oživenie farby vlasov medzi permanentným farbením. Najintenzívnejší farebný výsledok dosiahnete aplikáciou na zosvetlené vlasy. Intenzita farebného výsledku závisí od stupňa zosvetlenia vlasov pred farbením. 

Kľúčové vlastnosti

  • Polopermanentné farba - po niekoľkých umytiach sa postupne vymýva
  • Krátkodobo spestrí váš look
  • Vydrží 12 - 15 umytí
  • Žiarivé, neobvyklé odtiene
  • Vhodné na zafarbenie končekov, ale aj celej hlavy

Obsah balenia:

1 tuba Colour Cream
2 vrecká kondicionéru
1 leták s návodom
1 pár rukavíc

Zloženie:

Colour Cream: Aqua, cetearyl Alcohol, Coconut Alcohol, Ceteareth-20, Disodium Cocoamphodipropionate, Metylparabén, Parfum, polyquaternium-6, Propylparaben, Basic Violet 2, HC Blue No. 16, etanolamín, Etidronic Acid.

Kondicionér: Aqua, cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Propylene Glycol, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Oenothera biennis Oil, Panthenol, Izopropyl Myristate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl dimetylamino, Metylparabén, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Parfum , Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl cinnamate, Benzyl Alcohol, Citronellol.

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Podľa radu LIVE Ultra Brights Or Pastel

Odtien

Odtieň Červená

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Semipermanentná
Metóda farbenia Oživenie farby
Forma farby Tekutá

Počet umytí

Počet umytí 15
Kód:  VLS538
Produktové číslo:  8585000364304
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18