Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF got2b Made4mess 100 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF got2b Made4mess 100 ml

Zdá sa vám váš účes príliš nudný? Nebuďte priemerný a dajte o sebe vedieť. Pre všetkých, ktorí nechcú byť šedivou myškou, je určená tvarujúci pasta SCHWARZKOPF got2b Made4mess. S jej pomocou vytvoríte na vašej hlave štýlový a plastický účes.

Kľúčové vlastnosti

  • Tvarujúca pasta so stupňom fixácie 4
  • Pre vytvarovanie prirodzene rozstrapatených účesov
  • S efektom, ktorý dlho vydrží
  • Nezlepuje vlasy

Pružný a dlhotrvajúci efekt rozstrapatených vlasov

Plastickosť a tvárnosť - to sú hlavné atribúty tvarujúcej pasty got2b Made4mess od firmy SCHWARZKOPF. Vďaka nej vytvoríte na hlave nezabudnuteľné kadernícke kreácie, ktoré bude vaše okolie obdivovať. Chcete prirodzené "vrabčie hniezdo" vo vlasoch? Máte ho mať. Vyvážené zloženie tvarujúcej pasty vám k tomu dopomôže. Bez zlepenia vlasov.

Účinky:
Pre vytvarovanie prirodzeného účesu v štýle "vstanem a idem" so zvlneným efektom.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Primerané množstvo stylingovej pasty SCHWARZKOPF got2b Made4mess 100 ml votrite rovnomerne do vlhkých vlasov a prameň po prameni starostlivo zafixujte.

Zloženie:
Aqua, Cera alba, VP/VA copolymer, Stearic acid, Copernicia Cerifera cera, Palmiticacid, Cetyl ethylhexanoate, Steareth-2, Steareth-21, Propylene glycol, PPG-5-ceteth-20, Phenoxyethanol, Cera microcristallina, Parfum, Paraffin, Limonene, Aminomethyl propanol, Methylparaben, Carbomer, Ethylparaben, Linalool, Geraniol, Benzyl alcohol, Citronellol, Citral.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Pasta

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Rozčesávanie, Zvlnenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 100 ml

Podľa radu

Podľa radu Got2b

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  STL111
Produktové číslo:  9000101000795
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17