Obnoviť stránku

got2b Beach Matt matovacia pasta 100 ml

4,7 27 hodnotení
5,50 €

got2b Beach Matt matovacia pasta 100 ml

Zdá sa vám váš účes príliš nudný? Nebuďte priemerný a dajte o sebe vedieť. Pre všetkých, ktorí nechcú byť šedivým myšiakom, je určená tvarujúca pasta SCHWARZKOPF got2b Beach Boy. S jej pomocou vytvoríte na vašej hlave štýlový a plastický účes.

Kľúčové vlastnosti

  • Tvarujúca pasta zmatňujúca
  • Pre vytvarovanie nedbalo prirodzeného mokrého vzhľadu
  • S efektom, ktorý dlho vydrží
  • Nezlepuje vlasy
  • S ovocnou vôňou

Nový plážový štýl

Plastickosť a tvárnosť - to sú hlavné atribúty tvarujúcej pasty got2b Beach Boy 100 ml od firmy SCHWARZKOPF. Vďaka nemu vytvoríte na hlave nezabudnuteľné kadernícke kreácie, ktoré bude vaše okolie obdivovať. Chcete nedbalo vyzerajúci prirodzený plážový štýl vlasov? Máte ho mať. Vyvážené zloženie tvarujúcej pasty vám k tomu dopomôže. S novým matným efektom a ovocnou vôňou.

Účinky:
Pre vytvarovanie nedbalo prirodzeného plážového vzhľadu.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Primerané množstvo tvarujúcej pasty SCHWARZKOPF got2b Beach Boy 100 ml votrite rovnomerne do vlhkých vlasov a prameň po prameni starostlivo zafixujte.

 
Zloženie:
Aqua, Cera alba, VP/VA copolymer, Stearic acid, Copernicia Cerifera cera, Palmiticacid, Cetyl ethylhexanoate, Steareth-2, Steareth-21, Propylene glycol, PPG-5-ceteth-20, Phenoxyethanol, Cera microcristallina, Parfum, Paraffin, Limonene, Aminomethyl propanol, Methylparaben, Carbomer, Ethylparaben, Linalool, Geraniol, Benzyl alcohol, Citronellol, Citral.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Pasta

Určenie

Určenie Pre mužov

Podľa radu

Podľa radu Got2b

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Mokrý vzhľad

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 100 ml
Kód:  STL113
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100417853
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18