Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Gliss regeneračná maska Supreme Length 300 ml

5 3 hodnotení
Super cena
5,39 € Ušetríte 0,30 €

SCHWARZKOPF Gliss regeneračná maska Supreme Length 300 ml

Regeneračná maska ma vlasy SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Lenght s objemom 300 ml je špeciálne vyvinutá pre starostlivosť o dlhé vlasy, ktoré sú náchylné na poškodenie a rozstrapkané končeky. Poškodené vlasy intenzívne regeneruje a zabraňuje ich nadmernému vysušovaniu a lámaniu. Zanecháva ich poddajné, pružné a hebké. Jej bohaté zloženie obsahuje keratínové sérum, regeneračné mikrolipidy a esencie z pivoniek. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou oplachovej masky na vlasy SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Lenght pre ich nádherný a zdravý vzhľad.

Kľúčové vlastnosti regeneračnej masky na vlasy SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Lenght

  • Regeneračná oplachová maska na vlasy
  • Pre dlhé vlasy náchylné na poškodenie a rozstrapkané končeky
  • Intenzívna regenerácia
  • Zamedzuje vysušovaniu a lámaniu
  • Keratínové sérum, regeneračné mikrolipidy a esencie z pivoniek

Použitie:
Prípravok aplikujte dvakrát až trikrát týždenne do vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť po dobu dvoch až troch minút. Potom vlasy dôkladne opláchnite.
Zloženie:
Aqua, Cetearyl alcohol, Izopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Paeonia lactiflora Root Extract, Amodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, Tocopheryl acetate, Panthenol, Hydrolyzed keratín, Prunus armeniaca kernel oil, Stearamidopropyl dimetylamino, Cetyl palmitate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Citric acid, Izopropyl alcohol, Metylparabén, Parfum, Cetrimonium chloride, Glycerín, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Linalool, Benzyl salicylate, Limonene, Trideceth-5, CI 17200

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Bez fixácie

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Regenerácia, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Dlhé

Objem

Objem 300 ml
Kód:  VLS930
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000101201062
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01