Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF GLISS KUR Million Gloss 200 ml

4,4 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF GLISS KUR Million Gloss 200 ml

Matné vlasy bez života perfektne oživí balzam Gliss kur Million Gloss s koncentrovaným elixírom. Spoločne s komplexom tekutého keratínu dodá vlasom dlhotrvajúci lesk. Kúra uľahčuje rozčesávanie, hĺbkovo regeneruje a ponúka veľa vysokokoncentrovaných odleskov. Schwarzkopf regeneračná kúra obnovuje povrch vlasov od korienkov až po končeky. Pri aplikácii ju jemne vmasírujte do vlhkých vlasov a po pár sekundách dôkladne opláchnite. 

Kľúčové vlastnosti SCHWARZKOPF GLISS KUR Million Gloss

  • Nová receptúra ??Million Gloss s koncentrovaným elixírom
  • Technológia tekutého keratínu, ktorá pokrýva vlasy leskom
  • Milióny žiarivých odleskov
  • Jednoduchá aplikácia regeneračného balzamu

Zloženie:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Citric Acid, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Myristate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Parfum, Dimethiconol, Polyquaternium-67, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, CI 42053

 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS592
Produktové číslo:  9000100829885
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06