Obnoviť stránku

SCHOLL Velvet Smooth Pro

4,7 226 hodnotení
Super cena
45,90 € Ušetríte 2,29 €

SCHOLL Velvet Smooth Pro

Scholl Velvet

Scholl Velvet Smooth
Wet & Dry

Scholl Velvet Smooth je elektrický pilník vhodný na suchú i mokrú pedikúru. Vďaka ergonomickému tvaru a hlavice v tvare valčeka sa ľahko používa a zvládne odstrániť stvrdnutú kožu, mozole a otlačeniny aj na ťažko dostupných miestach. Je dobíjací a bezdrôtový, takže ho môžete bezpečne použiť aj v sprche a vo vani. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je ideálny na cesty.

1

strojček

1

hlavice

Scholl VS Pro

Dobre sa drží

Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti pilník Scholl Velvet Smooth sa dobre drží a jeho použitie je pohodlné. Rýchla rotačná brúska v tvare valčeka účinne a bezpečne odstraňuje tvrdú a odumretú kožu chodidiel. Tie zostanú na dotyk hladké a hebké.

Scholl VS Pro

Starostlivosť ako v salóne

Vďaka tejto sade už nemusíte strácať čas a peniaze na pedikúrach v drahých salónoch. Elektrický pilník Scholl Velvet Smooth môžete použiť kedykoľvek v pohodlí domovana suchú i mokrú pedikúru.

Scholl VS Pro

Jednoduché použitie

Tento elektrický pilník Scholl Velvet Smooth je nabíjateľný a bezdrôtový. Môžete ho teda použiť aj na miestach, kde nie je prístup k elektrickej sieti. Nabíjačka je súčasťou balenia. Brúsny valček je ľahko umývateľný, čo zabezpečuje hygienickú čistotu pred každým ďalším použitím.

Ako používať elektrický pilník Scholl Velvet Smooth Wet & Dry?

Scholl VS Pro

1. použitie:
Pred prvým spustením dobite pilník priloženou nabíjačkou. Potom už len stlačte tlačidlo a ošetrite všetky potrebné miesta na chodidlách.
Výmena hlavice:
Stlačte uvoľňovacie tlačidlo na boku pilníka, vyberte hlavicu a na jej miesto zasuňte novú tak, aby ste začuli cvaknutie.
 

Náhradná rotačná hlavica do elektrických pilníkov Scholl

jemne drsná

Woolite Extra Complete

Hodí sa ako výborný doplnok k Extra a Ultra drsnej hlavici. Vykonáva jemný peeling a doťahuje výsledok.

stredne drsná

Woolite Delicate

Ideálne na odstránenie a prevenciu ľahko stvrdnutej kože.

extra drsná

Woolite Pro Care

Tento typ hlavice odporúčame na brúsenie veľmi tvrdej kože a odstraňovanie bežných mozoľov.

peelingová

Woolite Extra White Brilliance

Na jemnú exfoliáciu odumretej kože a prekrvujúcu masáž. Možno ju využiť na starostlivosť o chodidlo aj celé nohy.

Scholl Velvet Smooth Diamond

ružový

Woolite Extra Dark

Elektrický pilník v ružovej farbe s extra drsnou hlavicou s diamantovými kryštálikmi. Bezdrôtový a ergonomický. S možnosťou výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth Diamond

modrý

Woolite Pro-care

Elektrický pilník v modrej farbe s extra drsnou hlavicou s morskými minerálmi. Bezdrôtový a ergonomický. S možnosťou výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

Na sucho aj na mokro

Woolite Black kapsle

Dobíjací bezdrôtový elektrický pilníkvhodný na použitie na sucho aj na mokro. Ergonomické spracovanie, 2 rýchlostné stupne, možnosť výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth

darčeková sada

Scholl Velvet Smooth

Elektrický pilník v modrej farbe so stredne drsnou hlavicou s morskými minerálmi.Darčeková sada s náhradnou peelingovou hlavicou a praktickou zelenou taštičkou.


Dokonalá starostlivosť o chodidlá.

Značka Scholl bola založená už pred viac ako 100 rokmi americkým lekárom nemeckého pôvodu, Dr. Williamom Mathiasom Schollom, ktorý bol nadšeným priekopníkom štúdia anatómie a fyziológie nôh. Na základe svojich vedeckých poznatkov z výskumov, venujúcich sa predovšetkým problémom s chrbticou a ochorením nôh, vytvoril ako prvý anatomické vložky do topánok. Nasledoval aj celý rad ďalších inovatívnych produktov, ktoré preukázateľne pomáhajú ľuďom po celom svete udržiavať ich chodidlá zdravé a chôdzu v topánkach pohodlnejšiu. Značka Scholl sa právom stala synonymom kvalitnýchvýrobkov v oblasti starostlivosti o nohy.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí 2

Vlastnosti

Vlastnosti Umývateľná hlavica/nadstavec, Na mokrú pedikúru
Počet nadstavcov 1
Súčasť balenia Návod, Batéria, Brúsny kotúč

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  NOH031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4002448095262
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04