Obnoviť stránku

SCHOLL Velvet Smooth Rotačná hlavica Stredne drsná s morskými minerálmi 2 ks

4,8 256 hodnotení
Cenová bomba
12,90 € Ušetríte 3,29 €

SCHOLL Velvet Smooth Rotačná hlavica Stredne drsná s morskými minerálmi 2 ks

Náhradné hlavice do elektrického pilníka Velvet Smooth majú hrubý povrch a zaistia vašim nohám hodvábnu jemnosť. Balenie obsahuje dva kusy hlavíc, ktoré môžete v prístroji ľubovoľne meniť s hlavicami s iným povrchom. Vaše chodidlá môžu vyzerať skvele aj bez veľkej námahy alebo návštevy pedikúry. Po ošetrení elektrickým pilníkom v pohodlí vášho domova budú vaše chodidlá jemné a hladké. Používanie pilníka je veľmi jednoduché, rýchlo a bezbolestne odstráni stvrdnutú kožu na vašich nohách. Vyberte si na ošetrovanie vašich nôh hlavicu, ktorá najlepšie zodpovedá vašim aktuálnym potrebám!

Náhradné hlavice môžete vyberať podľa ich povrchu, hrubá hlavica rýchlo a šetrne odstráni aj veľké nánosy stvrdnutej pokožky. Ocenia ju najmä používatelia, ktorí trpia vysychaním pokožky na nohách. Hlavica odstráni odumretú kožu za pár minút a poskytne vašim nohám príjemnú úľavu. Výmennú hlavicu je možné odňať a umyť, napriek tomu je z hygienických dôvodov vhodné, aby každý člen vašej rodiny mal svoje vlastné hlavice. Doprajte si dokonale hladké a hodvábne jemné chodidlá!
Balenie obsahuje:
2 ks náhradné hlavice
Povrch hlavice:
Hrubý

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 2 ks
Kód:  NOH019
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5052197023664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18