Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SCHOLL Velvet Smooth Elektrický Komplet Premium Blue

4,8 28 hodnotení

SCHOLL Velvet Smooth Elektrický Komplet Premium Blue

Darčeková súprava s elektrickým pilníkom SCHOLL Velvet Smooth Premium Blue urobí radosť každej žene, ktorá sa stará o svoje chodidlá a dbá o ich upravený vzhľad. V súprave nájde aj gélové vložky do topánok Scholl GelActiv pre extrémne vysoké podpätky. Elektrický pilník skvele slúži na rýchle a pohodlné odstránenie starej a šupinatej kože na pätách. Je vybavený 2 výmennými hlavicami. Pomocou stredne drsnej rotačnej brúsky s morskými minerálmi obrúsi tvrdú pokožku. Druhá peelingová hlavica účinne odstraňuje suchú kožu. Pokožka vašich nôh bude nádherne hladká a jemná na dotyk. V pohodlí domova tak ľahko dosiahnete profesionálne výsledky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy s elektrickým pilníkom SCHOLL Velvet Smooth Premium Blue a vložkami do topánok Scholl GelActiv

  • Elektrický pilník na chodidlá
  • Rýchle a pohodlné odstránenie starej, suchej a tvrdej kože na pätách
  • Stredne drsná rotačná hlavica s morskými minerálmi a peelingová hlavica
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Dámske gélové vložky do topánok s extra vysokými podpätkami
  • Ponúkajú pohodlnú chôdzu na podpätkoch počas celého dňa
  • Ultra tenký a diskrétny dizajn s adhezívnym povrchom

Jednoduché použitie a obsluha elektrického pilníka

Prednosťou dvojrychlostního pilníka SCHOLL Velvet Smooth Premium Blue je veľmi jednoduché použitie a obsluha. Stačí len jemnými krúživými pohybmi prechádzať rotačnou brúskou po stvrdnutej koži a v priebehu pár minút je pokožka chodidiel krásne hebká a vyhladená. Pilník je vhodný na použitie ako na mokrú, tak aj na suchú kožu. V ruke sa vám bude pohodlne držať vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti. Pohon prístroja zabezpečujú štyri batérie AA, ktoré sú súčasťou balenia. Použiť ho tak môžete kdekoľvek aj na cestách. Rozmaznávajte svoju pokožku, aby bola zdravá a krásna, a kúpte si tohto skvelého pomocníka na domácu pedikúru. 

Majte svoje chodidlá ako v bavlnke aj na vysokých podpätkoch

Dámske gélové vložky do topánok Scholl GelActiv sú ergonomicky navrhnuté pre topánky s extra vysokými podpätkami. Vďaka extra vystlatiu s ohľadom na usporiadanie prstov ponúkajú maximálny komfort a pohodlnú chôdzu na podpätkoch počas celého dňa. Dokonale tlmia nárazy, znižujú tlak na chodidlá a zabraňujú ich nepríjemnému skĺzavaniu dopredu. Zamedzujú vzniku bolestivých otlakov, ktoré spôsobuje zvýšený tlak na bruško chodidla vplyvom vysokých podpätkov. Vložky vynikajú ultra tenkým a diskrétnym dizajnom. Vďaka adhezivnímu povrchu pevne priľnú k obuvi, kedykoľvek ich však môžete ľahko vybrať bez zanechania stôp.
Doplňujúce informácie:

Napájanie:
4× batérie AA (súčasť balenia)
Farba:
Modrá
Obsah súpravy:

  • Elektrický pilník SCHOLL Velvet Smooth Premium Blue
  • 1× hlavica na odstraňovanie tvrdej kože
  • 1× hlavica na odstraňovanie suchej kože
  • 4× batérie AA
  • Gélové vložky do topánok Scholl GelActiv

Parametre a špecifikácia

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov 2

Napájanie

Typ napájania Batériové

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí 2

Vlastnosti

Vlastnosti Na mokrú pedikúru
Kód:  NOH098
Produktové číslo:  5997321772226

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02