Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SCHOLL Velvet Smooth Diamond modrý

4,5 336 hodnotení
Cenová bomba
12,90 € Ušetríte 7,09 €

SCHOLL Velvet Smooth Diamond modrý

zmeniť zdrojOdobrať
Scholl Velvet Smooth s mořskými minerály

Scholl Velvet Smooth s morskými minerálmi

Scholl Velvet Smooth je elektrický pilník vhodný na suchú pedikúru. Vďaka ergonomickému tvaru a hlavice v tvare valčeka sa ľahko používa a jeho stredne tvrdá hlavica s morskými minerálmi zvládne odstrániť ľahko stvrdnutú kožu, mozole a otlaky aj na ťažko dostupných miestach.

1

strojček

4

batérie

Woolite Color Boost

Dobre sa drží

Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti je použitie pilníka Scholl Velvet Smooth pohodlné a v ruke sa dobre drží. Rýchla rotačná brúska v tvare valčeka účinne a bezpečne odstraňuje tvrdú a odumretú kožu chodidiel. Tie následne zostávajú hladké a hebké na dotyk.

Barevné oblečení

Starostlivosti ako v salóne

Vďaka tejto sade už nemusíte strácať čas a peniaze na pedikúrach v drahých salónoch. Elektrický pilník Scholl Velvet Smooth môžete použiť kedykoľvek doma, v pohodlí. Stredne drsná rotačná hlavica s morskými minerálmi je ideálna na mierne stvrdnutú kožu a tiež na prevenciu nevzhľadných otlakov a mozoľov.




Jednoduché použitie

Tento elektrický pilník Scholl Velvet Smooth funguje na 4 tužkové batérie, ktoré sa po vybití ľahko vymenia. Môžete ho teda použiť i na miestach, kde nie je prístup k elektrickej sieti. Batérie sú súčasťou balenia. Brúsny valček je ľahko umývateľný, čo zaručuje hygienickú čistotu pri každom ďalšom použití.


Ako používať elektrický pilník Scholl Velvet Smooth?

Woolite gel použití

1. použitie:
Otočte rukoväťou pilníka a vložte batérie. Krúživými pohybmi prechádzajte po stvrdnutej koži a sledujte ako mizne.
Výmena hlavice:
Stlačte uvoľňovacie tlačidlo na boku pilníka, vyberte hlavicu a na jej miesto zasuňte novú tak, aby ste začuli cvaknutie.
 

Náhradná rotačná hlavica do elektrických pilníkov Scholl

Jemne drsná

Woolite Extra Complete

Hodí sa ako skvelý doplnok k Extra a Ultra drsnej hlavici. Vykonáva jemný peeling a doťahuje výsledok.

Stredne drsná

Woolite Delicate

Ideálne na odstránenie a prevenciu ľahko stvrdnutej kože.

Extra drsná

Woolite Pro Care

Tento typ hlavice odporúčame na brúsenie veľmi tvrdej kože a odstraňovanie bežných mozoľov.

Peelingová

Woolite Extra White Brilliance

Na jemnú exfoliáciu odumretej kože a prekrvujúcu masáž. Možno ju využiť na starostlivosť o chodidlo aj celé nohy.

Scholl Velvet Smooth Diamond

Ružový

Woolite Extra Dark

Elektrický pilník v ružovej farbe s extra drsnou hlavicou s diamantovými kryštálikmi. Bezdrôtový a ergonomický. S možnosťou výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth Diamond

Modrý

Woolite Pro-care

Elektrický pilník v modrej farbe s extra drsnou hlavicou s morskými minerálmi. Bezdrôtový a ergonomický. S možnosťou výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth PRO

Nasucho aj namokro

Woolite Black kapsle

Dobíjací bezdrôtový elektrický pilník vhodný na použitie nasucho aj namokro. Ergonomické spracovanie, 2 rýchlostné stupne, možnosť výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth PRO

Darčeková sada

Woolite color kapsle

Dobíjací bezdrôtový elektrický pilník vhodný na použitie nasucho aj namokro. Ergonomické spracovanie, 2 rýchlostné stupne. Výmenná Extra drsná hlavica zadarmo. Darčekové balenie.


Dokonalá starostlivosť o chodidlá.

Značku Scholl založil už pred viac ako 100 rokmi americký lekár nemeckého pôvodu, Dr. William Mathias Scholl,  nadšený priekopník štúdia anatómie a fyziológie nôh. Na základe svojich vedeckých poznatkov z výskumov, venujúcich sa predovšetkým problémom s chrbticou a ochorením nôh, vytvoril prvé anatomické vložky do topánok. Nasledoval aj celý rad ďalších inovatívnych produktov, ktoré preukázateľne pomáhajú ľuďom po celom svete udržiavať ich chodidlá zdravé a chôdzu v topánkach pohodlnejšiu. Značka Scholl sa právom stala synonymom kvalitných výrobkov v oblasti starostlivosti o nohy.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AA (tužková)

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí 1

Vlastnosti

Vlastnosti Umývateľná hlavica/nadstavec
Kód:  SCHPE001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5052197023350
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18