Obnoviť stránku

SCHOLL Velvet Smooth Pedicure set pink

4,8 4 hodnotení

SCHOLL Velvet Smooth Pedicure set pink

Súprava SCHOLL Velvet Smooth Pedicure set pink je skvelým darčekom pre všetkých, ktorí dbajú na krásny vzhľad svojich chodidiel a rozmaznávajú ich luxusnou starostlivosťou. Súprava obsahuje extra drsný elektrický pilník na chodidlá a krém na zmäkčenie stvrdnutej kože. Pilník s extra drsnou hlavicou odstráni i veľmi tvrdú, zrohovatenú kožu. Pre ošetrenie svojich chodidiel použite SCHOLL Velvet Smooth Pedicure set pink, ktorý je skvelým darčekom pre všetkých, ktorí dbajú na krásny vzhľad svojich chodidiel a rozmaznávajú ich luxusnou starostlivosťou. Vaša chôdza bude pohodlná a ľahká po celý deň! 

Obsah balenia:
1× Scholl Elektrický pilník na chodidlá Extra drsný
1× Scholl Krém na zmäkčenie stvrdnutej kože 60 ml

SCHOLL Elektrický pilník na chodidlá Extra drsný

Elektrický pilník SCHOLL je perfektným pomocníkom pre domácu pedikúru. Pomocou brúsiacej hlavice ľahko a rýchlo odstránite stvrdnutú kožu na pätách a jemne obrúsite zrohovatenú a suchú pokožku na nohách. Počas chvíle zanechá chodidlá jemné, zamatovo hebké a hladké. Prístroj vyniká ľahkým a ergonomickým dizajnom, jednoduchým a bezbolestným použitím. Stačí len jemnými krúživými pohybmi prechádzať pilníkom po stvrdnutej pokožke a sledovať, ako stará koža rýchlo mizne.

Vlastnosti SCHOLL Elektrického pilníka na chodidlá:

  • Zaisťuje rýchle a jednoduché odstránenie suchej, tvrdej a odumretej kože
  • Zanecháva jemnú, zamatovo hebkú a hladkú pokožku chodidiel
  • Jednoduché a bezbolestné použitie
  • Pohon pomocou batérií
  • Obsahuje extra drsnú rotačnú hlavicu
  • Vhodné na suchú aj na mokrú pedikúru

Použitie:
Elektrickým pilníkom SCHOLL s extra drsnou brúsnou hlavicou prechádzajte krúživými pohybmi po stvrdnutej pokožke na chodidle. Vhodný na suchú i mokrú pedikúru.

SCHOLL Krém na zmäkčenie stvrdnutej kože (60 ml)

Krém na nohy Scholl je určený na zmäkčenie stvrdnutej kože a hydratáciu vašich nôh. Hydratačný krém vďaka svojmu mimoriadnemu zloženiu účinne hydratuje chodidlá, zmäkčuje stvrdnutú kožu a nezanecháva na nohách pocit mastnoty. Ošetrujte svoje nohy kvalitným hydratačným krémom, aby stvrdnutá koža mohla ísť dobre odstrániť. Suché a popraskané päty alebo stvrdnuté chodidlá trápi veľké množstvo mužov i žien bez rozdielu veku. Hydratačný krém Scholl dodáva pokožke vláčnosť a rýchlo pokožku zjemňuje. Účinné látky pomôžu udržať nohám dokonalý vzhľad a hydratačnú rovnováhu aj v letnom období, kedy sú nohy suchom veľa namáhané. Doprajte si komfortný pocit hebkých nôh! 

Aktívne látky:

  • Extrakt z aloe vera - regeneruje pokožku, znižuje rozmnožovanie baktérií a podporuje rýchlejšiu obnovu buniek, má hojivé účinky, urýchľuje hojenie odrenín a popálenín
  • Glycerín - hydratuje pokožku, udržuje v pokožke optimálnu hladinu vlhkosti

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Aplikujte krém Scholl na čistú a suchú pokožku nôh, nechajte dôkladne vstrebať a po zmäknutí kože ju môžete začať opatrne mechanicky odstraňovať.

Objem:
60 ml

Zloženie:
Aqua, Decyl Oleate, Glycerín, Steareth-2, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter, Steareth-21, Salicylic acid, Prunus persica kernel oil, Aloe barbadensis leaf extract, Tartaric acid, Citric acid, Sodium hydroxide, Lactic acid, Allantoin, Xanthan gum, Parfum.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 60 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém
Kód:  OSV259
Produktové číslo:  5997321771861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13