Obnoviť stránku

SCHOLL Krém na popraskané päty s Keratínom 2× 60 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHOLL Krém na popraskané päty s Keratínom 2× 60 ml

Krém na nohy Scholl jedinečným spôsobom ošetrí vaše popraskané päty. Unikátna technológia obsahuje keratín, ktorý rýchlo a spoľahlivo dokáže ošetriť boľavé a popraskané päty. Viditeľné výsledky zaznamenáte už po prvom nanesení, po pravidelnom používaní bude pokožka vašich nôh ošetrená, jemná a príťažlivá. Technológia Active K+ poskytuje aktívne obnovenie hrubej, suchej a popraskanej kože. Posilňuje obranyschopnosť pokožky a stimuluje pokožku na rýchlejšiu regeneráciu a obnovenie nových kožných buniek. Keratín dodáva pokožke hĺbkovú hydratáciu, výživu a perfektne ju zvláčňuje. Starajte sa o svoje nohy krémom Scholl, aby ich pokožka bola hodvábne jemná a pružná!

Kľúčové vlastnosti krému na popraskané päty s keratínom SCHOLL 2× 60 ml

  • Kvalitná starostlivosť pre vaše nohy od Scholl 
  • S keratínom, ktorý hydratuje a vyživuje
  • Špeciálna technológia na obnovu hrubej kože 
  • Rýchle výsledky 
  • Krém Scholl proti boľavým a popraskaným pätám 

Aktívne látky: 
Keratín – dodáva pokožke vláčnosť, pružnosť a hĺbkovú hydratáciu, podporuje jej regeneráciu.
Technológia Active K+ - poskytuje aktívnu obnovu hrubej, suchej a popraskanej koži, posilňuje obranyschopnosť pokožky a stimuluje ju k rýchlejšej regenerácii.

Typ pokožky: 
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nanášajte na nohy v rovnomernej vrstve raz až 2-krát denne. Ideálne je použitie na noc, keď sú nohy v kľude a krém sa môže lepšie vstrebávať.

Zloženie

Aqua, Urea, Dimethicone, Decyl oleate, Petrolatum, Lanolín, Dicocoyl pentaerythrityl distearyl citrate, Cera microcristaliina, Glyceryl oleate, Paraffin, keratín, Hydrolyzed keratín, Panthenol, Aluminium stearate, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Chlórfenezín, Bisabolol, Tokoferylacetát, Sorbitol, Metylparabén, butylparabén, etylparabénom, Propylparabén, Isobutylparaben, BHA, Citric acid, Sodium phosphate, Faex, Potassium Sorbate.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 120 ml

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parfumovania, S keratínom

Problémy

Problémy Na popraskané päty

Typ produktu

Typ produktu Krém

Vlastnosti

Účinok Regeneračný
Kód:  NOH013s
Produktové číslo:  NOH013s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18