Obnoviť stránku

SCHOLL GelActiv Gélové vložky do topánok Work - Muži

4,5 338 hodnotení
13,90 €

SCHOLL GelActiv Gélové vložky do topánok Work - Muži

Pánske gélové vložky do topánok Scholl Work sú špeciálne určené na vykonávanie rôznych pracovných činností, keď trávite na nohách celý deň. Dodajú vám neobyčajný pocit komfortu. Vďaka týmto jedinečným vložkám sa budete v topánkach cítiť ako v bavlnke a bude sa vám v nich pohodlne chodiť. S vložkami sa vám uľaví od bolesti nôha ďalších nepríjemných pocitov. Unikátna technológia GelActiv kombinuje dva typy gélu, ktoré účinne utlmia aj tie najmenšie nárazy a otrasy a znižujú nadmerný tlak na chodidlá pri chôdzi a behu. Pevnejší gél podopiera nožnú klenbu a pätu, mäkší gél poskytuje tlmivý efekt a pohlcuje nárazy.

Hlavné prednosti

  • pocit komfortu v práci po celý deň 
  • úľava od bolesti a nepríjemných pocitov
  • unikátna technológia GelActiv
  • tlmenie nárazov a otrasov
  • podpora nožnej klenby a päty
  • ergonomický tvar vložiek
  • jednoduché použitie

Skvelý pomocník na pohodlnú chôdzu pri práci

Veľkou prednosťou gélových vložiek do topánok do práce je ich ergonomický tvar a optimálna rovnováha medzi oporou a odpružením. Vďaka tomu vložky spoľahlivo absorbujú všetky otrasy a poskytujú vám odpruženie a potrebnú podporu. Gélové vložky Scholl môžete použiť dopracovnej, neformálnej alebo vychádzkovej obuvi. Vložky pre mužov sú vhodné do topánok s veľkosťou 42 až 46,5.

Spôsob použitia

Používanie gélových vložiek do topánok je veľmi jednoduché, stačí ich zostrihnúť podľa naznačenej línie na požadovanú veľkosť a vložiť ich do topánok gélovou stranou dole. Vložky sú umývateľné, môžete ich utierať navlhčenou handričkou. Vložku vymieňajte ideálne každých šesť mesiacov alebo pri známkach jej opotrebenia.Rozmaznávajte svoje chodidlá, ktoré sú pri chôdzi najviac namáhané a doprajte im luxusnú starostlivosť - gelové vložky Scholl.

Najčastejšie otázky

Kedy by som mal/a používať vložky do topánok Scholl GelActiv?

Nové vložky do topánok Scholl GelActiv poskytujú unaveným nohám vynikajúce pohodlie a boli vyvinuté pre tri konkrétne oblasti:

  • Scholl GelActiv na všedný deň - vložky na každodenné aktivity, vhodné do neformálnej i spoločenskej obuvi, balerínok a športových topánok
  • Scholl GelActiv do práce - vložky určené špeciálne na pracovné činnosti, vhodné do pracovnej, neformálnej a vychádzkovej obuvi
  • Scholl GelActiv na šport - vložky na športové aktivity, vhodné do tenisiek, športových topánok a vychádzkovej obuvi

Kto môže vložky používať?

Scholl gélové vložky do topánok pre všedný deň sú pre ženy aj mužov, rozlišujú sa len podľa veľkosti. Vložky pre ženy sú vhodné do topánok vo veľkostiach 38 až 42. Vložky pre mužov sú vhodné do topánok vo veľkostiach 42 až 46,5. Vložky je potrebné prispôsobiť veľkosti. Zastrihujte pozdĺž naznačenej línie a prispôsobte vložky rôznym veľkostiam.

Ktoré veľkosti topánok sú pre vložky vhodné?

Nájdite si vhodnú veľkosť vložky jednoducho podľa veľkosti. Môžem vložku pri strihaní poškodiť? Na zastrihnutie vložky na požadovanú veľkosť použite ostré nožnice, aby ste nerozstrapkali okraje. Pri strihaní sa držte naznačenej línie, aby ste vložku príliš neskrátili.

Ako vložím vložku do topánky?

Najprv bude najlepšie, ak vyberiete z topánky existujúce vložky a vložíte vhodne zastrihnutú vložku Scholl GelActiv do topánok gélovou stranou dole. 

Prečo existujú rôzne typy gélov?

Dva rôzne typy gélov preukázateľne pomáhajú zmierniť nadmerný tlak na vaše nohy spôsobené drobnými nárazmi a otrasmi pri chôdzi a každodenných činnostiach. Pevnejší gél podopiera nožnú klenbu a pätu, mäkší gél výborne poskytuje tlmiaci efekt a absorbuje nárazy.

Môžem vložky umývať?

Áno, vložky sú umývateľné. Jednoducho ich utrite handričkou navlhčenou teplou mydlovou vodou, ale nenamáčajte ich.

Ako dlho môžem vložky nosiť?

Vložku vymeňte, keď sa na nej prejaví opotrebenie. Odporúčame vložky meniť každých šesť mesiacov.

Ako môžem využiť záruku vrátenia peňazí?

Ak nie ste spokojní s vložkami Scholl GelActiv, nahradíme vám kúpnu cenu. Podmienky a postup sú podrobne uvedené na vnútornej strane balenia.

Ktorý typ vložiek Scholl GelActiv je pre vás vhodný?

  • "Vediem aktívny život a som na nohách niekoľko hodín denne."- GelActiv na všedný deň
  • "V práci som na nohách celý deň a veľa ich zaťažujem."- GelActiv do práce
  • "Rád/a športujem a pri behu alebo inom cvičení nohy veľa namáham."- GelActiv na šport

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Použitie

Použitie Do práce
Kód:  NOH039
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5052197038125

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07