Obnoviť stránku

Schauma šampón Power Volume 400 ml

4,6 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,70 €

Schauma šampón Power Volume 400 ml

Obohacujúca regenerácia a starostlivosť pre poškodené vlasy bez objemu. Nová receptúra ??šampónu Power Volume 48h dodá vašim vlasom väčší objem. Uhladzuje a regeneruje štruktúru vlasov pre viditeľne pružnejšie a zdravo vyzerajúce vlasy plné lesku. Vlasy budú hebkejšie, silnejšie a dokonale ošetrené. Posilňuje vlasy od korienkov ku končekom. Zmenu pocítite už po prvom použití.


PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom potrebné látky pre ich 100 % silu. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistota
  • Sila
  • Odolnosť
  • Aktivácia korienkov
  • Objem a hustota
  • Pre jemné vlasy bez objemu

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne až oslabené vlasy. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožná znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Magnesium chloride, Hydrolyzed Collagen, Simmondsia chinensis seed oil, Nymphaea albumu root extract, Disodium cocoamphodiacetate, Sodium benzoate, Cocamide MEA, Citric acid, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, Propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, polyquaternium-10, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Sorbitol, Limonene, Linalool, Cl 60730, Cl 42090

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Slabé a rednúce

Objem

Objem 400 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS444
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100952330
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08