Obnoviť stránku

Sanitas SMA 50

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sanitas SMA 50

Vďaka profesionálnemu prístroju na manikúru a pedikúru Sanitas SMA 50 budú vaše ruky aj chodidlá vyzerať vždy perfektne. V sade nájdete až 6 kvalitných zafírových nástavcov, s ktorými budete môcť naozaj kúzliť. To všetko je uložené v praktickom puzdre so zatváraním na zips.

Kľúčové vlastnosti

  • 6 kvalitných zafírových nástavcov sa postará o kvalitnú manikúru či pedikúru
  • Prístroj s chodom doľava aj doprava zvládne 2600 - 6100 otáčok za minútu
  • S bezstupňovou reguláciou si sami plynule nastavíte množstvo otáčok
  • Sieťová prevádzka zaistí perfektný výkon pri používaní
  • Samozrejmosťou je praktické puzdro so zatváraním na zips

Profesionálna starostlivosť v pohodlí domova

S prístrojom Sanitas si užijete kvalitnú manikúru a pedikúru v pohodlí svojho domova. V sade nájdete až 6 kvalitných zafírových nástavcov, pre ktoré nebude akákoľvek úprava nechtov žiadny problém. Tento skvelý pomocník má bezstupňovou reguláciu, vďaka ktorej si tak môžete plynulo nastaviť počet otáčok.

Perfektný výkon

Vďaka sieťovej prevádzke vám prístroj poskytne naozaj skvelý výkon v podobe 2600 - 6100 otáčok za minútu. Jeho rukoväť má špeciálnu protišmykovú úpravu, ktorá zamedzí nechcenému vykĺznutiu z ruky. Profesionálna sada je vhodná aj pre diabetikov. Prístroj s nadstavcami je uložený v praktickom puzdre, ktoré je uzatvárateľné na zips.

 
Kód:  BEU070a5
Produktové číslo:  SAN-SMA50

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14