Obnoviť stránku

Sanitas SMA 35

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sanitas SMA 35

Vďaka profesionálnej sade na manikúru a pedikúru Sanitas SMA 35 budú vaše ruky aj chodidlá vyzerať vždy perfektne. V kvalitnom puzdre na zips nájdete 7 kvalitných zafírových nástavcov, s ktorými budete môcť naozaj kúzliť.

Kľúčové vlastnosti

  • 7 kvalitných zafírových nástavcov sa postará o kvalitnú manikúru či pedikúru
  • Prístroj s chodom doľava aj doprava zvládne 3800 - 4600 otáčok za minútu
  • Sieťová prevádzka zaistí perfektný výkon pri používaní
  • Samozrejmosťou je praktické puzdro so zatváraním na zips

Dve rýchlosti pre používanie

Tento prístroj určený pre manikúru a pedikúru umožňuje chod ako vľavo, tak i vpravo. Zaistí vám 3800 - 4600 otáčok za minútu a ponúka dve rýchlosti. Napája sa zo siete, čím poskytuje maximálny výkon a jeho používanie bude veľmi jednoduché.

Najlepšia starostlivosť o ruky, nechty a chodidlá

Každá žena iste ocení tento profesionálny prístroj, s ktorým zvládne manikúru i pedikúru sama v pohodlí domova. V balení sa nachádza 7 zafírových nadstavcov, ktoré zaistia tú najlepšiu starostlivosť o vaše ruky aj chodidlá, pripojenie k sieti a tiež samotný prístroj. To všetko je umiestnené v krásnom puzdre so zatváraním na zips.

Parametre a špecifikácia

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  BEU070a4
Produktové číslo:  SAN-SMA35

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17