Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tommee Tippee Kôš na plienky Sangenic Simplee - sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tommee Tippee Kôš na plienky Sangenic Simplee - sivý

Kôš na plienky Sangenic Simplee od značky Tommee Tippee je skvelým pomocníkom všetkých rodičov pri prebaľovaní ich dieťatka. Umožní vám jednoducho odstrániť použitú plienku a udržať v miestnosti poriadok a svieži vzduch bez zápachu. Kôš je vybavený špeciálnou kazetou s antibakteriálnou fóliou, ktorá dokáže zničiť až 99% baktérií. Použitie koša je veľmi jednoduché, stačí otvoriť vonkajšie veko, pretlačiť plienku sklopným vekom a zase uzavrieť. Fólia a sklopné veko chránia okolie pred nepríjemným zápachom.

Hlavné prednosti

  • jednoduché odstránenie použitej plienky
  • zabezpečenie čistoty a sviežeho vzduchu v miestnosti
  • špeciálna kazeta s antibakteriálnou fóliou
  • zničenie až 99% baktérií
  • jednoduché použitie
  • až pre 18 plienok veľkosti 2-5 kg
  • moderný dizajn

Moderný dizajn

Kôš vyniká svojím moderným dizajnom sivej farby, pre ktorý sa stane prirodzenou súčasťou každého interiéru. Veľkou výhodou je, že ho nemusíte často vynášať. Zmestí sa do neho až osemnásť plienok o veľkosti 2 až 5 kg, pričom kapacita výmennej kazety s antibakteriálnou fóliou je až 180 plienok. Kôš môžete použiť nielen pre plienky, ale aj pre ostatný sanitárny odpad. Uľahčite si prácu a kúpte si tento skvelý kôš, s ktorým vám odpadne každodenné vynášanie použitých plienok.

 
 
Kód:  FOB434
Produktové číslo:  5010415700384

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18