Obnoviť stránku

SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s marhuľou, ananásom a ľanovými semienkami 3× 170 g

7,39 €

SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s marhuľou, ananásom a ľanovými semienkami 3× 170 g

Smushie v praktických vrecúškach estónskej značky Salvest je určené deťom od troch rokov. Ovocná desiata v BIO kvalite Smushie Organické marhuľové a ananásové pyré s ľanovými semienkami je vyrobená z najkvalitnejších ekologicky vypestovaných surovín. Koktejl Salvest Smushie so skvelou kombináciou ovocného pyré, marhuľového a ananásového koktejlu, džúsu z mučenky, liči a ľanových semienok dodá energiu potrebnú na rušný deň a je výborným zdrojom vlákniny. Chutné a zdravé smoothie sýtej chuti je skvelé na cesty. Vďaka praktickému baleniu ho môžete konzumovať aj v práci, alebo počas aktivít ako je turistika. V balení nájdete tri vrecúška SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s marhuľou, ananásom a ľanovými semienkami bez pridaného cukru a umelých látok.

Kľúčové vlastnosti Salvest Smushie BIO Ovocné smoothie s marhuľou, ananásom a ľanovými semienkami, 3× 170 g

  • Vynikajúca receptúra je určená deťom od troch rokov aj dospelým
  • Koktejl Smushie Organické marhuľové a ananásové pyré s ľanovými semienkami môže byť výborným občerstvením, alebo ľahkým jedlom
  • Kvalitné suroviny v BIO príkrme pochádzajú z ekologických zdrojov
  • Kombinácia ovocného pyré, marhuľového a ananásového koktejlu, džúsu z mučenky, liči a ľanových semienok dodá energiu potrebnú na rušný deň
  • Desiata SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s marhuľou, ananásom a ľanovými semienkami neobsahuje pridaný cukor, konzervačné látky ani iné prísady
  • Smoothie je v praktických vrecúškach, skvelých na cesty, do práce, alebo počas rôznych aktivít

Zloženie:
Organické marhuľové pyré (54%), bio ananás (21 %), bio tekvica, šťava z bio mučenky, dužina z dračieho ovocia, bio ľanové semená (1 %).

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia 151 kJ/59 kcal, tuk 0,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 11 g, z toho cukry 7,8 g, vláknina 2 g, bielkoviny 1,4 g, soľ 0 g.

Skladovanie:
Odporúča sa konzumovať chladené, ale produkt môžete skladovať pri izbovej teplote. Pred jedlom pretrepte. Po otvorení skladujte obal v chladničke a produkt spotrebujte do 24 hodín.

Hmotnosť:
3× 170 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 510 g
Počet ks v balení 3 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 36 mesiacov

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bio kvalita

Druh kapsičky

Druh kapsičky Ovocné
Kód:  BABY12034
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594200260644

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07