Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s hruškou, kivi a spirulinou (170 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s hruškou, kivi a spirulinou (170 g)

Príkrm Smushie v praktických vrecúškach od estónskej značky Salvest je určené deťom od troch rokov. Ovocná pochúťka v BIO kvalite Smushie Organická hruška a kiwi smoothie so spirulinou je vyrobená z najkvalitnejších ekologicky vypestovaných surovín. Koktejl Salvest Smushie so skvelou kombináciou ovocného pyré, ovsených vločiek a spiruliny, dodá energiu potrebnú pre rušný deň a je výborným občerstvením alebo ľahkým jedlom. Chutné a zdravé smoothie plné chutí je skvelé na cesty. Vďaka praktickému baleniu ho môžete konzumovať aj v práci alebo počas aktivít, ako je turistika. V balení nájdete kapsičku SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s hruškou, kiwi a spirulinou bez pridaného cukru a umelých látok.

Kľúčové vlastnosti SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s hruškou, kiwi a spirulinou, 170 g

  • Vynikajúca receptúra je určená deťom od troch rokov aj dospelým
  • Koktejl Smushie Organická hruška a kiwi smoothie so spirulinou môže byť výborným občerstvením alebo ľahkým jedlom
  • Kvalitné suroviny v BIO príkrme pochádzajú z ekologických zdrojov
  • Kombinácia ovocného pyré, ovsených vločiek a spiruliny dodá energiu potrebnú pre rušný deň
  • Desiata SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s hruškou, kiwi a spirulinou neobsahuje pridaný cukor, konzervačné látky ani iné prísady
  • Smoothie je v praktických vrecúškach, skvelé na cesty, do práce alebo počas rôznych aktivít

Zloženie:
Organické hruškové pyré (65 %), bio kiwi pyré (20 %), bio banánové pyré, bio ovsené vločky, bio mäta, bio spirulina (0,04 %)

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia 297 kJ/70 kcal, tuk 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 15 g, z toho cukry 12 g, vláknina 3,3 g, bielkoviny 0 g, soľ 0 g

Skladovanie:
Odporúča sa konzumovať chladené, ale produkt môžete udržiavať pri izbovej teplote. Pred jedlom pretrepte. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte produkt do 24 hodín.


Zloženie

Bio hruškové pyré (65 %), bio kivi pyré (20 %), bio banánovej pyré, bio OVSENÉ vločky, bio riasa spirulina (0,04 %), bio mäta (0,04 %). Obsahuje lepok. Alergény sú označené VEĽKÝM písmenom.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 170 g
Počet ks v balení 1 ks

Zloženie

Zloženie Bio kvalita

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 36 mesiacov

Druh kapsičky

Druh kapsičky Ovocné
Kód:  BABY13115
Produktové číslo:  4740073072783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13