Obnoviť stránku

SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s čiernymi ríbezľami, kokosovým mliekom a chia semienkami (170 g)

3,19 €

SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s čiernymi ríbezľami, kokosovým mliekom a chia semienkami (170 g)

Smushie v praktickej kapsičke od estónskej značky Salvest je určené deťom od troch rokov. Ovocná desiata v BIO kvalite Smushie čierne ríbezle a kokosový koktail s chia semienkami je vyrobená z najkvalitnejších ekologicky vypestovaných surovín. Koktejl Salvest Smushie so skvelou kombináciou ovocného pyré, čiernych ríbezlí, kokosu, kokosového mlieka a chia semienok, ktoré dodávajú energiu potrebnú pre rušný deň, je výborným občerstvením alebo ľahkým jedlom. Chutné a zdravé krémové smoothie plné chutí je skvelé na cesty. Vďaka praktickému baleniu ho môžete konzumovať aj v práci alebo počas aktivít, ako je turistika. V balení nájdete kapsičku SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s čiernymi ríbezľami, kokosovým mliekom a chia semienkami bez pridaného cukru a umelých látok.

Kľúčové vlastnosti ovocného smoothie s čiernymi ríbezľami, kokosovým mliekom a chia semienkami SALVEST Smushie BIO (170 g)

  • Vynikajúca receptúra je určená deťom od troch rokov aj dospelým
  • Smushie čierne ríbezle a kokosový koktail s chia semienkami môže byť výborným občerstvením alebo ľahkým jedlom
  • Kvalitné suroviny v BIO detskom príkrme pochádzajú z ekologických zdrojov
  • Kombinácia ovocného pyré, čiernych ríbezlí, kokosu, kokosového mlieka a chia semienok dodáva energiu potrebnú pre rušný deň
  • Desiata SALVEST Smushie BIO neobsahuje pridaný cukor, konzervačné látky ani iné prísady
  • Smoothie v praktickej kapsičke, je skvelé na cesty, do práce alebo počas rôznych aktivít

Zloženie príkrmu pre deti:
Organické banánové pyré, bio hruškové pyré, bio čierne ríbezle (14 %), bio kokosové mlieko (kokosový extrakt, voda) (12 %), bio chia semienka (0,8 %).

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia 365 kJ/87 kcal, tuk 2,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,6 g, sacharidy 14 g, z toho cukry 9,0 g, vláknina 4,4 g, bielkoviny 0,9 g, soľ 0,01 g

Skladovanie:
Odporúča sa konzumovať chladené, ale produkt môžete udržiavať pri izbovej teplote. Pred jedlom pretrepte. Po otvorení uchovávajte obal v chladničke a spotrebujte produkt do 24 hodín.

Hmotnosť detského príkrmu:
170 g


Zloženie

Bio banánovej pyré, bio hruškové pyré, bio čierne ríbezle (14 %), bio kokosové mlieko [kokosový extrakt, voda] (12 %), bio semienka šalvie (0,8 %).

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 170 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 36 mesiacov

Zloženie

Zloženie Bio kvalita

Druh kapsičky

Druh kapsičky Ovocné
Kód:  BABY13114
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4740073072622

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18