Obnoviť stránku

SALVEST Ponn BIO Bolonské špagety 3× 120 g

5 1 hodnotení
6,89 €

SALVEST Ponn BIO Bolonské špagety 3× 120 g

Detská výživa v praktických vrecúškach od estónskej značky Salvest je určená deťom od ukončeného 8. mesiaca. Príkrm pre deti v BIO kvalite Ponn Organické špagety Bolognese je vyrobený z najkvalitnejších ekologicky vypestovaných surovín. Mäsozeleninový príkrm Salvest Ponn obsahuje malé kúsky a je skvelou voľbou pri prechode na tuhú stravu. Špagety v talianskom štýle s boloňskou omáčkou sú výbornou kombináciou cestovín, zeleniny a hovädzieho mäsa a majú vyššiu energetickú hodnotu, toľko potrebnú pre deti tohto veku. Chutná a zdravá receptúra pre vaše dieťatko bola pripravená v spolupráci s predným estónskym pediatrom. V balení nájdete 3 kapsičky SALVEST Ponn BIO Bolonské špagety.

Kľúčové vlastnosti detského príkrmu SALVEST Ponn BIO Bolonské špagety, 3× 120 g

  • Vynikajúca receptúra od popredného estónskeho pediatra Reeta Raukasa
  • Mäsovo-zeleninový príkrm ponny Bolonské špagety môže byť výborným obedom alebo večerou
  • Kvalitné suroviny v BIO príkrme pochádzajú z ekologických zdrojov
  • Kombinácia cestovín, zeleniny a hovädzieho mäsa
  • Bolonské špagety obsahujú malé kúsky a sú výborné pri prechode na pevnú stravu
  • Desiata SALVEST Ponn BIO Bolonské špagety je určená deťom od ukončeného 8. mesiaca
  • V praktických vrecúškach

Skvelý obed v praktickom balení

SALVEST Ponn BIO Bolonské špagety sú skvelé na obed, pretože majú vyššiu energetickú hodnotu. Deťom od ôsmeho mesiaca je vhodné podávať obed už lyžičkou. Balenie preto pred použitím pretrepte, vytlačte do misky a ohrejte na 40 až 50 °C. Organické špagety Bolognese konzumované priamo z kapsičky sú však skvelé na cestách, výletoch alebo na návšteve, kde vám praktické balenie ušetrí veľa starostí.

Zloženie príkrmu pre deti:
Bio paradajky (31 %), voda, bio mrkva, bio tekvica, bio cestoviny (vrátane pšeničnej múky tvrdé), (6 %), bio hovädzie mäso (6 %), bio cibuľa, bio repkový olej, bio bylinky a korenie (cesnak), bazalka, oregano, petržlen)

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia 264 kJ/63 kcal, tuk 2,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g, sacharidy 7,4 g, z toho cukry 2,4 g, bielkoviny 2,4 g, soľ 0,02 g

Skladovanie:
Neotvorený výrobok sa skladuje pri bežnej izbovej teplote. Otvorenú kapsičku znova uzavrite a skladujte v chladničke na dobu maximálne 24 hodín.

Hmotnosť:
3× 120 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 360 g
Počet ks v balení 3 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 8 mesiacov

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bio kvalita

Druh kapsičky

Druh kapsičky Hotové jedlá
Kód:  BABY12048
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594200260781

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01