Obnoviť stránku

SALOOS Squalane & Q10 20 ml

4,9 65 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

SALOOS Squalane & Q10 20 ml

Vaša pleť si zaslúži tú najlepšiu starostlivosť s českou kozmetikou Saloos. Preukázateľne viditeľné výsledky dosiahnete s olejom Squalane & Q10 lisovaným za studena, ktorý je vysoko účinným anti-age elixíromBio rastlinný olej sa postará o výraznú redukciu vrások a remodeláciu pleti. Unikátna receptúra obsahuje tiež patentovanú látku Lift Oleoactif, ktorá udržuje pleť napnutú, vypĺňa vrásky, vyhladzuje pokožku a celkovo ju omladzuje. Ďalej obsahuje koenzým Q10 na tvorbu energie v bunkách, neutralizuje voľné radikály a chráni tak pokožku pred oxidačným stresom. Neoddeliteľnou súčasťou 100 % prírodného esenciálneho oleja je Squalane známy ako suchý olej, ktorý pleť intenzívne hydratuje a nezanecháva po sebe mastný film. Pokožka získa príjemnú elasticitu a svieži vzhľad.

Kľúčové vlastnosti bio oleja Saloos Squalane & Q10, 20 ml

  • Prírodný olej preukázateľne redukuje vrásky a remodeluje pleť
  • Lift Oleoactif pleť vyhladzuje a napína
  • Koenzým Q10 napomáha tvorbe energie v bunkách a chráni pokožku
  • Squalane - suchý olej pleť hydratuje
  • Olej za sebou nezanecháva mastnú stopu
  • Čistý prírodný bio produkt
  • Pleť získa elasticitu a zdravý vzhľad

Aplikácia:
Aplikujte ráno a večer na vyčistenú pleť. Vďaka svojej štruktúre sa veľmi rýchlo vstrebe. Elixír poslúži ako samostatná starostlivosti, alebo ho možno kombinovať s pleťovým sérom.

Zloženie:
Rastlinné oleje: squalane, bio arganový, bio šípkový atď., Q10, mrkvový extrakt, esenciálne oleje: ruža, santalové drevo, geránia atď., patentovaná látka Lift Oleoactif

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Proti vráskam

Objem

Objem 20 ml
Kód:  KSPL2389
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594031327134
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04