Obnoviť stránku

Saloos Na každodennú starostlivosť – Citrus (119 ml)

5 3 hodnotení
11,90 €

Saloos Na každodennú starostlivosť – Citrus (119 ml)

Doprajte sebe či svojim blízkym starostlivosť o telo s darčekovou sadou SALOOS Citrus. Súprava obsahuje telový a masážny olej, balzam vanilla a balzam limeta-lemongrass. SALOOS telový a masážny olej Celulinie je vhodným parťákom pri starostlivosti o pokožku s výskytom celulitídy. Pomocou pravidelnej masáže problematických partií pomáha s navrátením hydratácie pokožky a jej zjemnením. SALOOS Bio Karité balzamvanilla harmonizuje a zbavuje stresu. Balzam limeta-lemongrass má citrusovú vôňu, ktorá má povzbudzujúci účinok a dodá vášmu telu energiu. Po použití oboch balzamov bude vaša pokožka krásne voňavá a hydratovaná. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady SALOOS Citrus

  • SALOOS Bio olej Celulinie podporuje lymfatický systém
  • Napomáha udržať pokožku pružnú a pevnú
  • Balzam SALOOS vanilla má vôňu citrusu a vanilky
  • Balzam limeta-lemongrass vonia po grepe, limete a lemongrass
  • Bio Karité balzamy pokožku regenerujú a hydratujú
  • Sada je vhodná ako darček

SALOOS Bio telový a masážny olej Celulinie

Bojujete doposiaľ márne s prejavmi celulitídy? SALOOS telový a masážny Bio olej Celulinie v sebe skrýva jedinečnú zmes olejov lisovaných za studena a prírodných esenciálnych olejov, ktoré pomáhajú starať sa o pokožku pri výskyte celulitídy. Pravidelná masáž problematických miest, najmä zadočka, stehien a bruška, prispieva k navráteniu prirodzenej hydratácie pokožky, zvláčňuje ju a napomáha udržať jej pružnosť a pevnosť.Krúživé masážne pohyby olejom SALOOS Celulinie podporujú mikrocirkuláciu krvi a lymfy, čím stimulujú prirodzené regeneračné procesy v problematických partiách. Ide o čisto prírodný bioprodukt, ktorý môžu na príjemnú citrusovú relaxačnú masáž používať aj muži.

Použitie:
Primerané množstvo oleja pravidelne jemne vmasírujte do pokožky tela v miestach postihnutých celulitídou a nechajte vstrebať. Účinok podporíte dôkladnou masážou. Postupujte krúživými pohybmi smerom k stredu tela.

SALOOS Bio Karité balzam vanilla

Telový balzam SALOOS kombinuje citrusový olej a exotickú vanilku, aby potešil vaše zmysly. V jeho zložení nájdete bio bambucké maslo a jojobový olej, ktoré pokožku hydratujú, zvláčňujú a regenerujú. S dopomocou vanilkovej arómy sa harmonizujete a zbavíte sa stresu. Tento balzam vám môže pomôcť navodiť aj spánok a kúzelné sny.

SALOOS Bio Karité balzam limeta-lemongrass

Zahaľte sa do opojnej vône sviežej limety, grepu a lemongrass! V zložení balzamu SALOOS nájdete bio bambucké maslo a bio oleje, s pomocou ktorých bude relaxácia hračka. Citrusová vôňa má povzbudzujúci účinok a dodá vášmu telu energiu. Po jeho použití bude vaša pokožka krásne voňavá a hydratovaná.

Obsah sady:
SALOOS Bio telový a masážny olej Celulinie
SALOOS Bio Karité balzam vanilla
SALOOS Bio Karité balzam limeta-lemongrass

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Objem

Objem 119 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Telový krém, Telový olej
Kód:  KSDS1509
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594031327387
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02