Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SALOOS Natur Aroma Airspray Levanduľa 50 ml

4,8 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,20 €

SALOOS Natur Aroma Airspray Levanduľa 50 ml

SALOOS Natur Aroma Airspray Levanduľa je čisto prírodný osviežovač vzduchu s levanduľou. Levanduľa obsahuje silice, ktoré majú ozaj široký rad využití. Pomáha pri strese a duševnom napätí, prináša úľavu pri bolestiach hlavy, znižuje krvný tlak a funguje aj ako preventívnyprostriedok proti chrípke a nachladnutiu. Prečisťuje a zvlhčuje vzduch. Neutralizuje pachy a prevonia priestory. Dá sa použiť aj pred spaním, pretože podporuje pokojný a výdatný spánok. Česká značka biokozmetiky SALOOS vyrába čisto prírodné výrobky tej najvyššej kvality, ktoré neobsahujú žiadneumelé konzervanty, farbivá, syntetické parfumy ani ropné produkty. Osviežovač vzduchu SALOOS Natur Aroma Airspray Levanduľa nebol testovaný na zvieratách. Ľahko sa aplikuje vďaka rozprašovaču.

Kľúčové vlastnosti osviežovača vzduchu SALOOS Natur Aroma Airspray Levanduľa, 50 ml

  • Čisto prírodný osviežovač vzduchu
  • Obsahuje levanduľový éterický olej
  • Osviežovač v sklenenej fľaštičke s rozprašovačom
  • Bez konzervantov, farbív a ďalších umelých prísad
  • Je vhodný aj pre vegánov

Použitie:
Podľa potreby rozprašovač stlačte a vystreknite do voľných priestorov, na vankúš či sedačku. Možno ho použiť v domácnostiach, vrátane detských izieb, v obchodoch, kanceláriách, čakárňach zdravotníckych zariadení, v školách aj v autách. Je potrebné zabrániťpriamemu vdýchnutiu, kontaktu s kožou a očami. Je ľahko vznetlivý, preto zamedzte kontaktu s otvoreným ohňom.

Zloženie:
Čisto prírodná zmes esenciálnych olejov.

Objem:
50 ml

Upozornenie:

  • Zamedzte priamemu vdýchnutiu a kontaktu s pokožkou a očami. Dráždivý. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neskladujte v blízkosti tepelných zdrojov. Horľavý. Nepoužívať vnútorne.
  • Nebezpečenstvo: Obsahuje: levanduľový olej. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 50 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Vôňa Kvetinová
Použitie Univerzálne
Použiteľnosť Jednorazový
Kód:  OSV304
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594031326922
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19