Obnoviť stránku

SALOOS Bio kráľovský peeling – Ruža 50 ml

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

SALOOS Bio kráľovský peeling – Ruža 50 ml

Túžite po hebkej, pružnej a sviežej pleti? Potom si vás určite získa peeling na tvár SALOOS, ktorý podporí odstránenie odumretých buniek pleti. Pomocou následnej regenerácie bude poriadne vyživená a jemná. Svojím zložením je vhodnou voľbou na všetky typy pleti. Mechanický peeling na tvár má v sebe malé brúsne čiastočky, ktoré sa postarajú o odstránenie nečistôt a vyhladia tak vašu pleť. Hĺbkový peeling SALOOS je vytvorený na vyhladenie hlbších vrások aj akné. Vzhľadom na intenzitu ide o hĺbkový peeling. Pravidelným používaním peelingu na tvár docielite nielen krásne hebkú pleť, ale rovnako ju pripravíte na to, aby absorbovala maximum výživných látok z krémov.

Kľúčové vlastnosti peelingu na tvár SALOOS Bio kráľovský peeling – Ruža 50 ml

  • Peeling na tvár SALOOS odstraňuje odumreté bunky
  • Vyčistí a vyživí vašu pleť
  • Je prispôsobený na všetky typy pleti
  • Mechanický peeling na tvár s obsahom malých brúsnych čiastočiek
  • Hĺbkový peeling rozjasní vašu pleť a zvládne vyčistiť vaše póry do hĺbky
  • Peeling na tvár SALOOS má objem 50 ml

Zloženie

Caprylic/Capric Triglyceride (Prírodný emolient z kokosového oleja), Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej), Bio Sesamum Indicum Oil (Bio sezamový olej), Glycerín, Oryza Sativa Powder (Jemný ryžový exfoliant), Aqua (Voda), Sucrose Laurate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Ubiquinone (Koenzým Q10), Bio Rosa Damascena (Bio ruža damascénska), Pelargonium Graveolens Oil (Esenciálny olej z pelargónie vonnej), Cinnamomum Camphora Wood Oil (Esenciálny olej z gáfrovníka), Tokoferol (vitamín E), Sucrose Palmitate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Sucrose Stearate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Linalool, Citronellol, Geraniol**, **súčasť esenciálnych olejov

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Peeling fajtája

Peeling fajtája Mechanický

Peeling intenzitása

Peeling intenzitása Hĺbkový

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL4151
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595666006302
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11