Obnoviť stránku

SALOOS Bio kráľovský peeling – Levanduľa 50 ml

5 3 hodnotení
9,59 €

SALOOS Bio kráľovský peeling – Levanduľa 50 ml

Túžite po zdravej a sviežej pleti? Potom si vás určite získa peeling na tvár SALOOS, ktorý bez problému odstráni odumreté bunky vašej pleti. Vďaka následnej regenerácii bude hebká a rozžiarená. Mechanický peeling na tvár obsahuje malé čiastočky, ktoré sa postarajú o odstránenie nečistôt a zjemnia vašu pleť. Hĺbkový peeling SALOOS sa zaručí za vyčistenie pórov do hĺbky. Čo sa týka intenzity, ide o hĺbkový peeling. Pravidelným používaním peelingu na tvár docielite nielen krásne hebkú pleť, ale rovnako ju pripravíte na to, aby absorbovala maximum výživných látok z krémov.

Zásadné vlastnosti peelingu na tvár SALOOS Bio kráľovský peeling – Levanduľa 50 ml

  • Peeling na tvár SALOOS sa postará o odstránenie odumretých buniek
  • Vyživuje a hydratuje vašu pleť
  • Je určený na všetky typy pleti
  • Mechanický peeling na tvár je opatrený brúsnymi čiastočkami
  • Hĺbkový peeling rozžiari vašu pleť a vyčistí ju do hĺbky
  • Peeling na tvár SALOOS s objemom 50 ml

Zloženie

Caprylic/Capric Triglyceride (Prírodný emolient z kokosového oleja), Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej), Bio Sesamum Indicum Oil (Bio sezamový olej), Glycerín, Oryza Sativa Powder (Jemný ryžový exfoliant), Aqua (Voda), Sucrose Laurate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Ubiquinone (Koenzým Q10), Bio Lavandula Angustifolia (Bio levanduľa lekárska), Tokoferol (vitamín E), Sucrose Palmitate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Sucrose Stearate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Limonene**, Linalool**, **prirodzená súčasť esenciálnych olejov

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Problematická, Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Peeling fajtája

Peeling fajtája Mechanický

Peeling intenzitása

Peeling intenzitása Hĺbkový

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL4150
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595666006944
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17