Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SALOOS Bio kráľovský peeling – Bergamot 50 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,59 €

SALOOS Bio kráľovský peeling – Bergamot 50 ml

Túžite po zdravej, perfektne vyzerajúcej pleti? Potom si vás určite získa peeling na tvár SALOOS, ktorý bez problému odstráni odumreté bunky vašej pleti. Pomocou následnej regenerácie bude vyživená a na dotyk jemná. Svojím zložením je vhodnou voľbou na všetky typy pleti. Mechanický peeling na tvár obsahuje malé čiastočky, ktoré odstránia nečistoty pleti a zároveň ju vyhladia. Hĺbkový peeling SALOOS vyčistí vaše póry hĺbkovo a zbaví tak pleť akné aj hlbších vrások. Čo sa týka intenzity, ide o hĺbkový peeling. Pravidelným používaním peelingu na tvár si zaistíte nielen hebkú pleť, ale tiež ju pripravíte na to, aby absorbovala maximum výživných látok z krémov či iných ošetrujúcich prípravkov.

Kľúčové vlastnosti peelingu na tvár SALOOS Bio kráľovský peeling – Bergamot 50 ml

  • Peeling na tvár SALOOS zbavuje pleť odumretých buniek
  • Vyčistí a vyživí vašu pleť
  • Je prispôsobený na všetky typy pleti
  • Mechanický peeling na tvár s obsahom malých brúsnych čiastočiek
  • Hĺbkový peeling sa postará o vyhladenie hlbších vrások alebo akné
  • Peeling na tvár SALOOS s objemom 50 ml

Zloženie

Caprylic/Capric Triglyceride (Prírodný emolient z kokosového oleja), Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej), Bio Sesamum Indicum Oil (Bio sezamový olej), Glycerín, Oryza Sativa Powder (Jemný ryžový exfoliant), Aqua (Voda), Sucrose Laurate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Ubiquinone (Koenzým Q10), Bio Citrus Bergamia Oil Furanocoumarin-free (Bio esenciálny olej z bergamotu bez furanokumarínu), Tokoferol (vitamín E), Sucrose Palmitate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Sucrose Stearate (Prírodné, jemný emulgátor čistiacu pokožku), Limonene**, Linalool**, **súčasť esenciálnych olejov

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Gél

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Peeling fajtája

Peeling fajtája Mechanický

Peeling intenzitása

Peeling intenzitása Hĺbkový

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL4149
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595666006296
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13